Tegemist on klassikalise kogemusõppega värskes vormis. Läbi ajaloo on söögilauas aetud kaalukaid äriasju, sõlmitud siduvaid kokkuleppeid ja tehtud suuri tehinguid. See on elu paradoks – kerges vestluses head ja paremat maitstes on kergem ka tõsiseid ja sisukaid teemasid arendada.

Sageli öeldakse heade koolitajate kohta, et nad teevad oma tööd kergelt ja justkui möödaminnes, nii et õpetuseiva jääb märkamatult ajukurdude vahele kinni ja hakkab seal idanema.

Koos söömise ja joomise saab edukalt sisse juhatada koos kokates. Seda saab omakorda ett e valmistada koostööd mõtestades, selle olulisi osi teadvustades ning prakti liste näidetega ilmestades. Ühiste tegevuste kaudu jõuame ka selleni, et räägime otse ja avameelselt igaühe põhimõtetest, tööeelistustest ja harjumustest, aga ka eesmärkidest, tegevusviisidest ja mõõdikutest, millest sõltub töö edukus. Koolitajate juhitud arutelust, kokkamisest ja oma töö viljade maitsmisest kujuneb seeläbi õpiprotsess, mille tulemusi saab rakendada igapäevatöös, et sihtmärgid oleksid ühised ning teekond nendeni lühem ja vähem konarlik.

Arutelu juhib, reflekteerib ja võtab kokku Ülo Vihma, suhtluskoolitaja, meeskonna- ja juhtimistreener, ärikonsultant, coach.

Gastronoomiliseks konsultandiks on Heidi Vihma, restoranikriitik, toiduajakirjanik, toidu- ja joogiraamatute autor ja toimetaja.

See on tõhus töövahend juhuks, kui on tekkinud vajadus

õppida üksteist paremini tundma ja tekitada suuremat meie-tunnet
ühtlustada väärtusi ja tööpõhimõtteid
tõsta töömoti vatsiooni
täpsustada oma kohta ja tööjaotustti imis
saada suuremat selgust ärimõõdikutetoomiseks oma töösse
üksteist rohkem märgata, toetada,usaldada

Osalejate arv kuni 25.

Kestus 8 akadeemilist tundi.

Jaga
Kommentaarid