Ajaloost tänaseni

Tondiraba tennisekeskus alustas oma tegevust 2004. aasta 20. märtsil, mil valmisid klubihoone ja neli kunstmurukattega tenniseväljakut. Seejärel valmis kahe aasta pärast kolme vaipkattega (boltex) sisehall, kus pidasid näidiskohtumise Jarko Nieminen ja Mikk Irdoja ning esines ansambel Smilers. Möödus kaks aastat ning avati uus sisehall kolme vaipkattega tenniseväljakuga ja nelja sulgpalliväljakuga. 2010. aastal avati pidulikult ka tennisekeskuse neli uut välisväljakut nn hard-court-kattega.

Miks tulla tennisekeskusesse?

Selleks, et tennisemäng saaks selgeks kiiresti ja tehniliselt õigesti, on oluline alustada mängu treeneri käe all. „Nii nagu igal alal, kehtib ka tennises põhitõde, et kui õppida alguses õigesti mängima, on areng pärast palju kiirem,” teab Ojassalu. „Ümberõppimine on raske, aga kui kohe alguses kindlad liigutused õigesti omandada, on võimalik mänguoskus palju kõrgem. Erandeid loomulikult on, aga treeneriga on kindlasti palju lihtsam.”

Tule rühmatrenni!

Vahet ei ole, kas oled juba edasijõudnud tennisemängija või hoopis algaja, populaarsetes täiskasvanute rühmatrennides saab tennist mängida igaüks. Rühmatreeningutega on võimalik õppida tennisemäng selgeks kiiresti ja palju efektiivsemalt kui eraldi ning lisaks saab tutvuda teiste tennisehuvilistega ja luua uusi sõprussuhteid. Kuigi esimesse trenni tulles ei pruugi sa veel kedagi tunda, saad lühikese ajaga mitmeid sarnaste mõtete ja hobidega sõpru, kellega tööpäeva lõpuks koos mängida ning hiljem saunas mõtteid vahetada.

Laps tennisetrenni

Pikaajaliste traditsioonide ja väga heade tulemustega Alo Ojassalu Tennisekooli on oodatud kõik 4–18-aastased lapsed ning just siin on kasvanud suur osa Eestis tegutsevatest tennisetreeneritest ja -mängijatest, kes on kõik ihu ja hingega tennise juures.

Spetsiaalselt väikestele lastele on loodud Goofy klubi, kus nad saavad kaks korda nädalas õppida tennist, liikumist ning mängida huvitavaid ja lõbusaid mänge. Igal suve- ja talvevaheajal korraldatakse ka lõbusaid tenniselaagreid, kus tennisele lisaks mängitakse huvitavaid mänge ja luuakse näidendeid ning veedetakse üheskoos lõbusalt aega.

Aastatega on tennis ja sulgpall muutunud järjest populaarsemaks ning Ojassalu sõnul võib tänada Eesti andekaid tennisiste, kes tänu headele tulemustele pidevalt pildis püsivad. See innustab lapsevanemaid oma lapsi trenni tooma ja on lastele heaks eeskujuks, et ka neil on võimalik häid tulemusi saavutada. Kuigi kõik päris tippu ei jõua, loob tennis lastele suurepärase võimaluse minna stipendiumi abil välismaale kõrgharidust omandama. Ühtlasi on tennis mõnus spordiala, mida saab harrastada elu lõpuni.

Küsi lisainformatsiooni

Jaga
Kommentaarid