Et menüü igav ja tavapärane ei tunduks, võiks külalisi kasvõi mõne rahvusköögiga üllatada. Katsetada tasub ka serveerimisstiilidega. Üheks tõusvaks täheks on "jaam", millelt annab absoluutselt kõike serveerida – itaaliapärastest antipasti'dest kommide ja jookideni välja. Sellised "jaamad" muudavad peosaali märksa põnevamaks, töötades täiesti omaette dekoratsioonina.

Pakkumisi tasub võtta mitmelt catering-firmalt ning jälgida järgmisi nüansse.

Mida roog sisaldab, millise kogusega on tegu ning mis on selle hind?
Kas pakkumine sisaldab võimalust roogi eelnevalt degusteerida?
Kas lauatekstiil ja -kaunistused on hinnas või tuleb need juurde tellida?
Mitu kelnerit on määratud sündmust teenindama?
Uurida tasuks sedagi, milline on firma varasem kogemus sarnaste sündmuste korraldamisel? Suuremate ja keerukamate sündmuste korral tasub ka soovitajaid küsida.

Allikas: ekspress.ee

Jaga
Kommentaarid