Monaco veesõidukite mess

Septembris toimub Monacos Port Hercule sadamas suursugune superjahtide mess. Veesõidukite tootjad esitlevad uusi värskelt turule saabuvaid superjahte just Monacos.

Maailma suurim veesõidukite mess Fort Lauderdale’is

Fort Laudredale Floridas on maailmas tuntud kui ka superjahtide pealinn ja see tiitel on auga välja teenitud. Seal toimub novembris maailma suurim veesõidukite mess. Väljapanek on jagatud seitsme asukoha vahel ja laiub kokku üle 2,7 hektari suurusel alal. Külastajad saavad näha uusi superjahte, müügil olevaid luksusjahte ja eksklusiivseid autosid.

Arvatakse, et sel aastal on vaatamiseks välja pandud ligi 1500 veesõidukit koguväärtusega 3,4 miljardit eurot. Lisaks eksponeeritud veesõidukitele aitab meeleolu luua rannaäärne asukoht ja mõnusalt vaba atmosfäär.

B2B luksusjahtide mess Kariibidel

Detsembris esitletakse Antigual luksusjahte. Mess on suunatud eelkõige B2B (ärilt ärile otseturustus)-seltskonnale, kuid oodatud on kõik, kes soovivad uurida, millise luksusjahi pardal oma järgmine suvi veeta. Pealegi on detsember suurepärane aeg Antigua külastamiseks.

Messile on oodatud ka need jahiomanikud, kes soovivad oma jahte suveperioodiks välja rentida – see on õige koht sobiliku klientuuri leidmiseks

Lähis-Ida suurim veesõidukite mess Dubais

Veebruaris on aeg purjed Lähis-Ida poole suunata ja võtta viis vaba päeva, et saada osa ekstravagantsest Dubai rahvusvahelisest veesõidukite messist. Messi peetakse regiooni tähtsaimaks sündmuseks omataoliste seas. Erinevalt teistest veesõidukite messidest, mis avavad ürituse varavalges, teeb Dubai mess uksed lahti alles pärastlõunal ja kestab ööhämaruseni. Teistsugused avamisajad on tingitud kuumast kõrbekliimast, kuid teisalt aitab päikeseloojang tekitada romantilist atmosfääri, mis sobitub luksusjahtidega suurepäraselt.

Singapur – luksusjahid ja ehted käsikäes

Singapuri veesõidukite show toimub aprillis maalilises One 15 Marina klubis. Superjahtide kõrval esitletakse eksklusiivseid automarke, kellasid ja juveele igale maitsele.

Külastajate armastatud sündmuse populaarsus kasvab iga aastaga. Suurt osa selles mängib hästi läbimõeldud meelelahutus. Messi raames toimuvad erinevad glamuursed kokteilipeod, mis meelitavad osavõtjaid.

Jaga
Kommentaarid