Siiski peaks arvestama, et need peolise abimehed töötavad ainult koos nutiseadmega, nii et kui mõlema, telefoni ja alkomeetri aku laetud, võib üsna kindel olla, et tulemus on kordi täpsem kui semu ennustus õhkamise ja vilava pupilli pealt. Tasub mõelda, kumb on mõnusam: kas pühade ajal politseis riigiseadmetesse puhudes kainenemist oodata või rahuliku südamega sõpradega lõkke ääres šašlõkki vitsutada ja jaane pidada, teades, et tark mees taskus sind hätta ei jäta.

BACtracki alkomeetreid saab osta veebilehelt www.eurosec.ee.

BACtrack Mobile Pro – usaldusväärne nagu parim sõber

BACtrack Mobile Pro

Professionaalne alkomeeter. Analüüsib kõrgetasemelist kütuseelementi kasutava anduriga hingeõhku ja edastab mõõtetulemuse Bluetoothi kaudu nutitelefoni või tahvel-arvutisse. Sensori eluiga on kolm korda pikem pikem kui BACtrack Vio mudelil. Ühtlasi on Mobile Pro täpsem just väiksemate näitude korral.

Huulikuid 3 tk (ei ole vajalik puhumiseks)

Toide: USB-ga laetav aku

Sensor Xtend®-i elektrokeemiline element

Täpsus Metroserti testide alusel:

0,4 ‰ juures 0,47 ‰ (erinevus ainult 0,07‰)
1,51‰ juures 0,169‰ (erinevus 0,18‰)

BACtrack Vio – võtmehoidja mõõtu ja tõesti töötab

Täpne, töökindel ja mahub ka kõige väiksemasse taskusse. Vio soodsam hind võrreldes Mobile Pro mudeliga tuleneb sensori erinevusest – veidi lühem eluiga ja väiksem täpsus, mis ilmselt ei oma suurt tähtsust, kuna joove on joove ning sõita ei tohi ka sõltumata väikesest erinevusest.

Huulik väljapööratav, kaasas 3 tk

Toide: üks AAA-patarei (komplektis)

Sensor MicroCheck®

Täpsus Metroserti testide alusel:

0,4‰ juures 0,67‰ (erinevus 0,17‰)
1,51‰ juures 0,167‰ (erinevus 0,16‰)
Jaga
Kommentaarid