Siidise elu võlud

See, et siidist voodipesu on luksuslik ja romantiline, on ammustest aegadest teada tõde. Kuid et tegemist on ka praktilise materjaliga, võib nii mõnelegi üllatusena tulla. Nimelt on siid vägagi nahasõbralik ja naturaalne kangas, mis mõjub kehale tunduvalt paremini kui sünteetiline tekstiil. Just sel põhjusel on siid üks vähestest materjalidest, mis aitab tüütuid kuumahoogusid leevendada.

Siidi vooruseks on seegi, et see tõrjub tõhusalt tolmulesti, olles asendamatuks valikuks neile, kes maadlevad astma või allergiaga. Et siid aitab hoida nahas õiget kehatemperatuuri ja niiskustaset, on ärgates jumegi värske ja klaar. Nii jäävad ära need ehmatavad hommikused kohtumised peegliga, kus alatasa kellegi tundmatu padjanägu vastu vaatab.

Siid tahab õrna kätt, et pikalt püsida

Siidile sobib käsi- või masinpesu õrnal režiimil 30 kraadi juures. Et siidi ilu ja vastupidavus pikalt püsiksid, tuleb alati spetsiaalset puhastusvahendit kasutada.
Millist voodipesu endale valida ning mida sealjuures silmas pidada, aitab selgitada Textelle OÜ, mis on juba pea kümme aastat oma e-poe abil Eesti rahva kosutava une eest hoolitsenud. Kui enamik pakutavaid tooteid on kohaliku taustaga, siis siid on pisut pikema tee ette võtnud. Kangas tuleb Hiinast ja selle kvaliteedile on oma kinnituse andnud Tallinna tehnikakõrgkooli testid.
Jaga
Kommentaarid