Ettevõtte pühendumust ja vastutustunnet näitab seegi, et juba aastaid on pandud õlg alla Kodutunde telesaatele, mille tarvis valmistatakse abi vajavatele peredele kööke, garderoobe ja vannitube. Aitäh meie klientidele, kes on selle võimalikuks teinud!

Tänu sellele, et mööbel valmib otsast lõpuni Viljandis, ollakse võrreldes Euroopa giganttehastega märksa paindlikumad ning kiiremad. Uus normaalsus on seegi, et iga mööblikomplekt on unikaalne ja liinitoodangust pole siin juttugi. Tänu uusimale tarkvarale ja tehnoloogiale, millesse on kõvasti investeeritud, käib praegu Viljandis tootmine murrangulise 4.0 kontseptsiooni põhimõttel. Sisuliselt juhib kogu tootmisprotsessi arvuti ning seda saab jälgida online’is, mis võimaldab kliendil igal ajahetkel toote valmimise kohta infot saada.

9 sammu selle nimel, et klient rahule jääks

Unikaalsed lahendused on alati personaalsed. Et tagada iga kliendi südamerahu, kasutatakse iga projekti puhul üheksasammulist lähenemist. Alates esmakohtumisest kuni töö üleandmiseni vastutab kogu protsessi eest üks ja sama kliendihaldur.

Kõik algab ootuste ning vajaduste kaardistamisest – millised on inimese lemmiktoonid, -materjalid, -lahendused. Seda teades on kliendihalduril märksa lihtsam visandada eskiis, millelt kavandatu esimest korda ellu ärkab.

Nagu ütleb vanasõnagi – üheksa korda mõõda, üks kord lõika. Sellest põhimõttest lähtub ka Aunman. Kuid lisaks mõõtude võtmisele külastatakse kliendi kodu ka selleks, et ideelahendus tulevases keskkonnas läbi tunnetada ja vajadusel seda koos sisekujundajaga korrigeerida.

Et oma kliente venivate tähtaegadega kaasnevast stressist säästa, on Aunmani teinud tootmise maksimaalselt läbipaistvaks. Toote valmimine on kuupäevaliselt paika pandud ning klient saab kogu protsessi reaalajas ise veebist kenasti jälgida.

Veendumaks, et kõik on täpselt nii, kui kokku lepiti, teostab personaalne kliendihaldur paigaldatud mööblile ka põhjaliku kvaliteedikontrolli. Kui kasutamise käigus peaks siiski mõni murekoht tekkima, võib julgesti oma kliendihalduriga ühendust võtta: kõigile Aunmani toodetud ja paigaldatud köökidele kehtib aasta pikkune täiendav kaskokindlustus.

Aunmani esindussalong: oma silm on kuningas

Et tehase taset ja võimalusi paremini tutvustada, sündis ettevõttes mõte avada Tallinnas Aunmani premium-mööblisalong. Professionaalsele konsultatsioonile lisaks saavad siin kliendid oma silmaga näha, kuidas üks või teine lahendus päriselus toimib.

Salongis on lai valik lahendusi alates kõige modernsematest, mida tänapäeva tipptehnoloogia võimaldab, kuni sümpaatselt nostalgiahõngulisteni. Oma käega saab silitada ja silmaga imetleda näiteks Aunmani pärlite hulka kuuluvaid looduslikust kivist tööpindu. Valikus on ainulaadse mustriga marmor, luksuslik graniit ning kvarts. Kes eelistab aga aastakümneid kestvat tehiskivist tööpinda, võib oma lemmiku valida tohutu värvivalikuga Corian-sarjast. Tehiskivi vastupidavuse saladuseks on mittepoorne pealispind, mis ei lase mustusel haakuda.

Kuid ega kasutajasõbralik ja praktiline köök üksnes kauni disainiga kappidest, sahtlitest ning ajahambale vastu pidavast tööpinnast koosne. Praktilised valamud, mille kestvust loetakse põlvkondades, ning kvaliteetne tehnika on need, mis kulinaarsete imede sünnile tublisti kaasa aitavad. Nii pakubki salong koostöös oma partneritega vägagi esinduslikke, kergesti hooldatavaid ja energiasäästlikke külmkappe, küpsetusahjusid, õhupuhasteid, veinikeldreid, integreeritavaid kodumasinaid ning pliidiplaate.

Erilist uhkust tuntakse Belgia firma Novy kvaliteetsete õhupuhastite üle, mida Eestis esindatakse. Tegemist on 30% efektiivsema ja tõeliselt innovaatilise disainilahendusega, mille võlusid on märganud ka oma ala asjatundjad. Nimelt pälvis Novy õhupuhasti prestiižika auhinna, mille andis eelmisel aastal välja Briti profiajakiri Designer Kitchen & Bathroom Magazine.

Kõik, kes ihkavad oma kööki, vannituppa ja garderoobi kaunist, kvaliteetset ning kauakestvat mööblit, on Tallinnas Pärnu mnt 126 asuvasse Aunmani salongi lahkesti oodatud. Oodatud on ka sisekujundajad, et koos fantaasial lennata lasta ja kõige julgemadki ideed ellu viia.

Sest nagu ütles Picasso: „Kõik, mida suudad ette kujutada, on reaalne.”

Jaga
Kommentaarid