Mullu valiti aasta autoks Porsche 918 Spyder. See poolhübriidajamiga auto on kalleim, mida Porsche kunagi tootnud on. On tähelepanuväärne, et V8 topeltelektrimootoriga autol on tervenisti 887 hobujõudu. Spyder kiirendab nullist sajani kõigest 2,5 sekundiga. Puhtalt elektriajamiga saab auto läbida 20 kilomeetrit, mida ei ole eriti palju. Elektriaku täislaadimine võtab kaks ja pool tundi, kui kasutada tavapärast 220 V elektripistikut. Loomulikult on interjöör luksuslik, autos on nahkistmed ja Burmesteri helisüsteem.

BMW i8 – alates 109 200 eurost

BMW i-sarja tooted ei ole meilgi enam suureks uudiseks, rääkimata muust maailmast. Poolhübriidajamiga 357hobujõuline i8 sõidab elektri ja kolmesilindrilise mootori abil, kiirendades nullist sajani 4,2 sekundiga.

Hübriid erineb eelmistest mudelitest edevate detailide poolest. Kääruksed, Harman Kardoni helisüsteem ja lasertuled on kõigest mõned näited. Auto tootmisel on mõeldud roheliselt ja plastosadel kasutatud taaskasutatud plasti, samuti on interjööris näha looduslähedasi detaile. Auto suudab puhtalt elektri jõul läbida 24 kilomeetrit. BMW on välja töötanud üsna kiire laadimissüsteemi, mis laeb elektriaku 240 V juures täis kõigest 90 minutiga ning 120 V juures kolme ja poole tunniga.

Aston Martin Vanquish Volante – alates 242 396 eurost

Vanquishi peetakse rariteetseks, elegantseks ja rafineeritud autoks. Kaheukselise kupee kere on valmistatud süsinikkiust. V12 mootor annab autole 568 hobujõudu, nullist sajani kiirendab Vanquish kõigest 3,6 sekundiga. Interjöör on sama ainulaadne kui auto ise. Täisnahast sisustus ja Bang & Olufseni 13 kõlarist koosnev 1000 W helisüsteem on vaid mõned näited.

Audi RS 7 – alates 85 200 eurost

Audi RS on siinses nimekirjas kahtlemata praktilisemat sorti auto. Siiski suudab 560hobujõulise mootoriga RS 7 nullist sajani kiirendada kõigest 3,7 sekundiga. RS 7 on ka Real Madridi mängija Cristiano Ronaldo eelis-
tatud mudel.

Bentley Continental GT V8 S Convertible – alates 175 520 eurost

Kindel valik jõukamale ostjale. 521hobujõuline V8 mootor ja nullist sajani kiirendus kõigest 4,5 sekundit. Auto on viimistletud eriliste materjalidega ja valmib käsitööna. Näiteks kasutatakse istmetel spetsiaalselt aretatud pulli nahka, mis aitab ära hoida putukahammustusi, mida kabrioletiga sõites kindlasti ette tuleb.

Armatuurlaud valmib kliendi soove arvestades. Nimelt pakub tehas 14 erinevat puitu, mille seast klient saab endale meelepärase valida. Seejärel lihvitakse ja lakitakse armatuurlauda 18 korda, kuni saavutatakse perfektne tulemus.
Jaga
Kommentaarid