Ruumiõhu kvaliteet on väga tähtis

Keskkonnakaitse agentuuri (EPA – Enviromental Protection Agency) uurimusele tuginedes saab väita, et õhk koduseinte vahel võib olla viis korda mustem kui suurlinna tänavail. Eeskätt seetõttu, et ruumidesse tuleb õhk väljast ja ruumis kogub see ainult saastet juurde, rikastudes kahjulike osakeste ja ainetega. Õhukvaliteet langeb ruumides eelkõige seepärast, et viibime seal suure osa ajast. Probleemiks on see eriti suuremates linnades ja tööstuspiirkondades.

Mida halba sisaldab õhk su kodus?

Õhk, mida sisse hingame, võib sisaldada mitmeid kahjulikke koostisosi. Peamised saasteallikad on keemilisel teel tekkivad ained, nagu väävel, lämmastik, süsinikdioksiid, osoon, formaldehüüdid, lenduvad orgaanilised osakesed, lahustid, tahked saasteosakesed, tubakasuits. Peale keemiliste saasteainete leidub õhus kahjulikke looduslikke aineid – mikroorganisme, baktereid, viiruseid, hallitusseeni, allergeene ja tolmulestasid. Õhule lisaks leidub kahjulikke aineid seinavärvis, põrandakattematerjalis, sisekujunduselementides, mööblis, kütte- ja jahutusseadmetes, koristustarvetes ja mujal.

Kuidas taastada ideaalne õhupuhtus?

Rikkumata looduses sisaldub kuupsentimeetris õhus iga 1000 negatiivse iooni kohta 1200 positiivset iooni. See on optimaalne tasakaal, mis tagab elujõulise energia ja heaolu keskkonnas. Ruumides aga põhjustavad saasteained õhukvaliteedi langust, kuna vähendavad ioonide arvu. Looduses tekitavad kasulikke ioone juurde päike, äike, fotoelektriline efekt, kiirgus, õhu liikumine (tuul) ja vee liikumine (lained, kosed, allikad, tõusud-mõõnad). Kus iganes su kodu ka pole, suudab samasuguse töö ära teha Falmec Bellaria õhupuhasti.

Tänu aktiivsele ioniseerimistehnoloogiale puhastab Falmec Bellaria edukalt ruumiõhu, eemaldades saaste – bakterid, viirused, hallitusseened, tolmulestad ja mikroorganismid. Bellaria taastab loodusele omase ideaalse ioonide tasakaalu ning tõstab ruumis viibivate inimeste füüsilist ja vaimset heaolu. Seda kõike ainsagi mürata, igat tüüpi ruumis.

Bellaria on saadaval neljas värvitoonis, et harmoneeruks nii sinu maitse kui ka koduga, olgu siis elu- või magamistoas, köögis, kabinetis – kõikjal, kus vajad laitmatult puhast õhku. Õhupuhastiga saab tutvuda E-Luxi esindussalongis ja seadme hind on 990 eurot.

Jaga
Kommentaarid