22.10.2014, 05:15
Mujalt: Keenias ahvidega ei maiustata
Nairobis asub maailma 500 parima restorani hulka kuuluv The Carnivore’i restoran. Põhimõte ongi, et sööd nii palju liha, kui vaid kõhtu mahub. Tuuakse aga ette igat sorti ja igal moel valmistatud lihakraami – loomaliha, kitseliha, lambaliha, sealiha, kana, kalkunit, jänest ja ka eksootilisemaid fileesid. Kui püksirihma rohkem järele anda ei saa, tuleb alla anda ja restoranist välja vaaruda.
FOTO:
1992. aastal esimest korda Keeniasse tulles oli menüüs ka gaselli- ja sebraliha lisaks praegusele eksootikale, krokodilli- ja jaanalinnulihale. Nii et küsimusele, kas olen söönud metsikut liha (bushmeat’i), pean vastama jaatavalt ja tunnistama, et päris hea oli. Sebra oli küll vist liiga palju ringi traavinud, aga gasell see-eest väga mõnusalt mahlane.