Iga lennu alguses jagavad stjuardessid välja kuumad rätikud, mis mõeldud käte puhastamiseks. Seejärel tuuakse menüüd. Õhtu- ja lõunasöögid koosnesid kuuest käigust, pearoogi oli alati valida kaks. Alati pakutakse ka kohalikke toite, Hongkongi lennul näiteks kuulsat punase oa kooki.

Lennukites on iga reisija käsutuses isiklik meelelahutuskeskus, kus kanaleid üle 500. Filme on võimalik vaadata eri keeltes. Muusikavalik on suur, sisaldades muu hulgas Suurbritannia edetabelis esikohal olnud lugusid aastatest 1952–2005, kuid ka oopereid, muusikale ja araabia, hindi ning jaapani muusikat. Kanalist nr 520 võis kogu lennu kuulata koraani. Lennukist oli võimalik helistada, saata SMSe, kasutada internetti või rääkida telefoni teel lennuki teises otsas istuva sõbraga.

Emiratesis töötab rahvusvaheline seltskond – kõigil lendudel oli meeskond võimeline rääkima vähemalt kümmet keelt. Alles hiljuti käisid Emiratesi esindajad ka Tallinnas uusi stjuardesse värbamas. Tavapärased teadaanded reisijatele antakse inglise ja araabia keeles. Teenindus oli kena, eriti lõbustati lastega peresid. Nendest tehti polaroidkaameratega pilte ning lastele jagati mänguasju.

Enne lennu broneerimist on kindlasti soovitatav liituda Emiratesi ja SriLankan Airlinesi ühise kliendiprogrammiga Skywards. Selle kaudu on võimalik lennatud miilide eest hiljem saada tasuta või soodushinnaga lende, tasuta eksursioone Dubais jms. Ühe economy-klassis lennatud miili eest saab tavaliselt ühe Skywardi miili. Lisaks lendudele saab punkte autorendi, hotelliööde ja väljasõitude ostmisega Emiratesi partneritelt. Meie lendasime rohkem kui 22 000 miili ning selle eest saab valida näiteks tasuta safari Hajari mägedesse (22 500 miili), sõita Dubaist Tansaaniasse Dar es Salaami (17 500 miili) või käia kas või kolm korda poolepäevasel Dubai linnatuuril (7500 miili). Alates 5000 miilist on võimalik oma pilet üle viia economy-klassist äriklassi või sellest esimesse klassi.

Kaebuste raamatusse polekski nagu midagi kirjutada.

Marsruut: Istanbul – Dubai – Colombo – Singapur – Brisbane – Auckland – Sydney – Bangkok – Hongkong – Bangkok – Dubai – Istanbul
Klass: turist
Hinne: 5