Veidi vähem kui 3 miljonit dollarit, ja teile kuulub privaatne saareke USA idakaldal! Müükipandud Belden Island Connecticuti osariigi rannikul on kaljune ja vaid 4000 ruutmeetrit suur, kuid ostja saab kaasa ka saja aasta vanuse ruumika majavalduse nelja magamistoaga.


Laps lipsas piletita lendama

9aastane Minnesota koolipoiss lendas hiljuti omapead ja ilma piletita Minneapolisest kasiinopealinna Las Vegasesse. Kuidas laps turvatsoonist läbi pääses ja märkamatult lennuki pardale lipsas, ei osanud lennufirma Delta pressiesindaja kuidagi ära seletada.


Euroopa läbi kempsupoti

Prantsusmaa välikäimlad on räpaseimad, arvab 33 protsenti reisiportaali Zoover järjekordses arvamusuuringus osalenud 3000 reisijast. Ka Türgi avalikud tualetid said tugevasti nahutada. Ebahügieeniliste wcde pronksmedal anti Poola Vabariigile.


Uus liin Pariisist Brasiliasse

Air France lisab oma São Paulo ja Rio liinidele 31. märtsist kolmanda – kolm korda nädalas hakatakse lendama suurriigi futuristlikku pealinna Brasiliasse. Väike Brussels Airlines lendab aga 27. oktoobrist Brüsselist Alicantesse Kagu-Hispaanias ning otsustas ületalve pidada ka tulusaks osutunud otselennu Washington DCsse, millega tehti tegelikult algust juba läinud suvel.


Euroopa hotellid odavnevad

Kui korraliku hotellitoa keskmine hind Euroopas oli mullu 122 eurot, siis tänavu vaid 114. Suurimat langustendentsi võis täheldada Hispaania, Prantsusmaa ja eriti Türgi hotellides (kuni 16%).


Hiina pomminalju enam ei salli

Pomminalju ei maksa teha üheski lennujaamas, kuid Hiinas tuleb nüüd nende eest maksta eriti kõrget hinda. Riikliku pressiagentuuri Xinhua andmetel on pseudoähvardusi laekunud juba 80 korral, mille tagajärjel lennuliiklus seiskus ning lennukite niigi nigel graafikuspüsimine – vaid 18% Shangahist ja Pekingist väljuvatest lendudest teeb seda õigel ajal – veelgi enam kannatada sai. Uued reeglid panevad naljamehed pikema jututa trellide taha ja neile määratud rahatrahvid on eurodes viiekohalised.