Poola lennuliini LOT tütarfirma Eurolot alustab 30. märtsil Bombardier Q400 lennukitega lende Helsingi ja Gdanski vahel. Põhja-Poola sadamalinna pääseb (sageli väga soodsalt) ka Turust, kust opereerib lende odavlennufirma Wizz.

Qatar lihtsustas viisa saamist

Qatar Airwaysi kliendid saavad nüüdsest taotleda islamimaa külastamiseks vajalikku viisat senisest lihtsamalt. Interneti kaudu sisseantav taotlus eeldab hotelli broneerimist Qatar Airwaysi Discover Qatar divisioni kaudu, lõiv on 55 dollarit ning menetlusaeg umbes 10 päeva.

Garuda märtsist Skyteamis

Indoneesia lennukompanii Garuda – mille pardateenindus, eriti aga muljetavaldav First Class on pälvinud viimasel ajal rohkelt tunnustussõnu – on 5. märtsist 2014 Skyteamii alliansi 20. liige.

Elektroonikaseadmeid enam välja lülitama ei pea

Euroopa lennuturvalisusagentuuri EASA hiljutisi instruktsioone järgides on mitmed lennukompaniid juba teatanud, et nutitelefone, e-lugereid ja iPade võib kasutada ka õhkutõusu ja maandumise ajal eeldusel, et sideseansse mittevõimaldav “flight mode” on sisse lülitatud. 12. detsembril teatas uue poliitika juurutamisest SAS, 18. detsembril British Airways.