Firma lennutas mullu 39 miljonit reisijat, lisades teenindusvōrku 32 uut sihtkohta. Tänavu esimeses kvartalis lisati graafikusse veel neli sihtkohta. Turkishi lennukipargis on 202 lennukit, mis ühendavad Istanbuli 185 sihtkohaga 98 riigis.Hansabuss sulgeb Tallinn-Riia-Tallinna Business Line’i liiniHansabuss esitas majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile taotluse Hansabussi Business Line’i liini Tallinn-Riia-Tallinn sulgemiseks alates 1. juunist 2013.

Kuni 31. maini toimuvad reisid graafikukohaselt. Reisijatega, kes on ostnud pileti väljumisega alates 1. juunist, võtab Hansabuss ühendust ning tagastab piletiraha.Lufthansa esitleb: Premium EconomyEuroopa rivaalide eeskujul juurutab lõpuks ka Lufthansa varsti oma lennukite pardal niinimetatud vaheklassi Premium Economy ehk turisti- ja äriklassi vahele mahtuva teenuse, milles jalaruum ekspertide eelduste kohaselt 15–20 sentimeetrit praegusest külluslikum. Premium Economy reisiklass muutub pikamaalendudel kasutatavaks kevadel 2014, lubas Luft­hansa juht Christoph Franz ajalehes Süddeutsche Zeitung, võttes tulevikus enda alla umbkaudu 10 protsenti lennuki salongi kogupinnast.

Mitmed teised lennukompaniid – näiteks Emirates ja Singapore Airlines – on vältinud Premium Economy juurutamist, kartes kahju, mida see samm võiks teha rammusatele äriklassibroneeringutele.