AÜE lipukandja Etihad on valmis Lufthansa protestide kiuste investeerima oma uude koostööpartnerisse, pankroti veerel Alitaliasse 600 miljonit eurot. Kroonilises rahahädas Alitalia vajab rahasüsti kindlasti, sest kuluka tööjõu kõrval on kompaniid viimasel ajal kurnanud ebaõnn lennuhindade avaldamise küsimuses. Näiteks müütas finantsaneemiline Alitalia mai keskel 159 dollari eest pileteid New York – Milano [–] Praha – Pariis – Hongkongi marsruudile.

Hiltoni uusim bränd: Curio

Marriotti Autograph Collectioni eeskujul on ka Hiltoni hotellipere mõistnud, et omanäolisi, kuid brändidiktaadile raskesti alluvaid hotelle saab ketiga siiski liita. Luksuslikest ja avastamisrõõmu pakkuvatest hotellidest on Curioga liitumisest juba teatanud näiteks SLS Hotel & Casino Las Vegasest ja The Sam Houston Hotel Houstonist.

Finnair sai vaateratta ja säilitas neljanda tärni

Kuigi aina suurem arv Finnairi Euroopa-lendudest on opereeritud säästukompanii Flybe poolt ning pikamaareise teostavad lennukist sõltuvalt väga kõikuva mugavustasemega Airbusid, juhtub siiski imesid ning Finnairil õnnestus säilitada Skytraxilt 2009. aastal saadud neljatärnilennuliini staatus. Nelja tärniga pärjatud lennufirmasid on maailmas kokku 35 ning Skandinaavias on Finnair neist ainuke. Kõik seitse viietärnilennufirmat – Singapore Airlines, ANA, Asiana, Cathay, Hainan, Malaysia Airlines ja Qatar – on pärit Aasiast.

Rõõmsa sündmusega langeb kokku Finnairi SkyWheeli vaateratta saabumine Helsingisse. Katajanokka sadamapiirkonda püstitatavas 40 meetri kõrguses rattas võib taevatiiru teha nii 9eurose säästupiletiga (saadav Finnair Plusi kaardi omanikele) kui ka kuni neli reisijat mahutavas klaaspõrandaga VIP-kabiinis, mille 195euroses hinnas sisaldub ka pudel Veuve Clicquot’ šampanjat.