Bangkokki lendab Emirates Dubaist neli korda päevas – neljast reisist ühte opereerib kompanii suurim lennuk Airbus A380.Jälle nõelad võileivas!hiljuti avastas Air Canada kohaliku lennuga Victoriast Torontosse lennanud reisija lennuki pardal serveeritud võileiva seest nõela ja algatas otsekohe skandaali. Lennufirma edastas teate politseile ning alustas intsidendi asjus põhjalikku uurimist. Ka jätkavad USA ja Hollandi lennuametid juurdlust varem sel aastal Delta Airlinesi Amsterdamist Minneapolisesse siirdunud reisi pardatoidust leitud tervelt kuue nõela suhtes. Nad kahtlustavad, et nõelad sokutati võileibadesse sihilikult.

Nii Delta kui Air Canada lennukeid varustab toiduga catering-firma Gate Gourmet.Eriti romantiline koopaõhtusöökEbatavaline, intiimne ning õdus õhkkond ja esmaklassiline Puglia köök – nii reklaamib end Lõuna-Itaalias, Polignano a Mare linnakese lähistel asuv kooparestoran Grotta Palazzese. Hoolega koostatud menüü paneb suu vett jooksma ja sulnis Aadria meri loksub sööjate jalge ees. Umbes saja aasta eest esimest korda mainimist leidnud koobas jääb jalutuskaugusesse samanimelisest neljatärnihotellist ja on avatud vaid suvekuudel, maist oktoobrini.Kõrgel tasemel ujumisbasseinShanghais paiknev hotell Holiday Inn pakub oma külalistele ainulaadset elamust supelda klaaspõhjaga basseinis saja meetri kõrgusel maapinnast. 2011. aastal avatud 390 numbritoaga ja 24korruseline Pudong Kangqiao Holiday Inn lubab ujujatele kauneid linnavaateid ja võimalust kroolida sõna otseses mõttes “maa ja taeva vahel”.

Shanghai kesklinnast ligi 20 ja Pudongi lennujaamast umbes 30 kilomeetri kaugusel asuva hotelli planeeringu eest on vastutav Singapuri arhitektibüroo Chan Sau Yan Associates.Budapesti retrometroo paneb hüppamaUngari pealinna ühistranspordis tundub aeg poole sajandi eest peatunud olevat. Lõgina, nagina, piiksumise ja lärmakalt ragisevate, lagunenud metroovagunite, trammide-trollide ja bussidega harjudes tekib aga Budapesti linnatranspordi vastu sümpaatia – need pärastsõjaaegsed truud sõiduvahendid toimetavad kõikjale lausa ennesõjaaegsete hindadega.

Iga kord, kui kobakas HEV (rongi ja metroo ristsugutis) Szigetfestivali peasissekäigu juures sadakond külalist välja laseb, kostab tema torustikust puhkiv hingetõmme, nagu jääks see reis viimaseks.

Vagunite siseinterjöörid esindavad funky’sid seitsmekümnendaid.

Ettevaatust aga rongist väljaastumisel – mitmes peatuses tuleb sooritada hüpe umbes 80 sentimeetrit laia mustava kuristiku ületamiseks.