Hilton Worldwide esitles neil päevil oma lojaalsetele klientidele uut mobiilteenust: HHonors boonussüsteemi püsi-kliendid saavad nüüdsest nutitelefoniga soovitud korrusel ja soovitud suurusega hotellitoa broneerida ning end digitaalselt nii hotelli sisse kui ka hotellist välja registreerida.

Teenust saab kasutada alates kella kuuest hommikul enne saabumispäeva.

Kellel on parimad toolid?

Skytrax jagas hiljuti välja ka auhinnad maailma mugavaimate lennukitoolide kategoorias. Turistiklassis reisijail tasub eelistada Saudi Arabian Airlinesi (alkoholivaba lennuliin!), Korean Airlinesi või Garuda Indonesiat. Turkish Airlines oli ainsa Euroopa lennuliinina seitsmendal kohal. Premium Economy klassis saab mugavaimalt lennata Air New Zealandi, Turkish Airlinesi ja Qantase lendudel. British Airways baseerus antud kategoorias kuuendaks, Air France kaheksandaks ja Virgin Atlantic üheksandaks. Kel võimalus reisida äriklassis, pikutab mugavaimalt Singapore Airlinesi (pildil), Japan Airlinesi või Oman Airi lendudel. Euroopa lennuliinidest on business-class toolid aktsepteeritavad Austrian Airlinesil (kuues koht) ja Lufthansal (kümnes koht).

Ebola peletas Emiratesi Lääne-Aafrikast

Dubais peakorterit pidav Lähis-Ida lennugigant on tühistanud kõik reisid Guinea pealinna Conakrysse. Risk viiruse laialikandumiseks on liiga suur, arvab Emirates, olles esimene rahvusvaheline lennukompanii, kes Lääne-Aafrika lennud oma graafikust maha tõmbab.

KLM taasalustab Colombia (ring)reisidega.

Hollandi KLM alustab tuleval aastal taas otselendudega Amsterdamist Colombiasse. Alates 31. märtsist lennatakse B777-200 tüüpi lennumasinaga kolmel päeval nädalas Colombia pealinna Bogotasse, sealt jätkulennuna Calisse ning sealt omakorda vahepeatusteta tagasi Euroopasse. KLM lendas Colombiasse pidevalt ka eelmisel sajandil, kuid katkestas reisid majanduslikel põhjustel 1995. aastal.