Lonely Planeti reisieksperdid on veendunud, et 2018. aasta sihkoht number üks on Tšiili. Trendikate sihtkohtade hulka kuuluvad ka Lõuna-Korea, vähetuntud Djibouti ja taas hea renomeega Portugal.

Jääkarud väisasid lennujaama
jääkaru

Ameerika põhjapoolseima lennujaama, Wiley Post – Will Rogers Memoriali töötajad põrkasid hiljuti maandumisrada inspekteerides kokku kahe noore jääkaruga. Kahe isiku – tuntud humoristi ja tuntud lenduri nime kandev lennuväli paikneb 71. laiuskraadil Alaskas ning teenindab peamiselt Utqiaġviki linna.

Kuigi karud autotulede valgusvihust seekord rahumeelselt kadusid, kurtsid lennujaamatöötajad meedias, et sellised olukorrad võivad välgukiirusel ohtlikuks muutuda ning polaarpimeduses ei pruugi varitsevat jääkaru märgata ka kümne meetri pealt.

Topbonus sai uueks partneriks Germania

Pankrotistunud Air Berlinist alles jäänud boonusprogramm Topbonus ilmutab elumärke: nüüdsest on võimalik Topbonuse miile teenida ka Saksa lennuliini Germania reisidel ja alates 2018. aastast peaks olema miile võimalik Germania lendudel ka kulutada.

Reisidiilid

NORWEGIAN: ühe suuna lennud Londonist Singapuri alates 125 € (199,90 SGD) terve 2018. aasta jooksul. norwegian.com

AIR FRANCE/KLM: edasi-tagasi lennud Helsingist Vancouverisse alates 276 € ja New Orleansi alates 311 € oktoobris-novembris 2018. mytrip.com