Alates 4. novembrist 2017 opereerib Scandinavian Airlines igal laupäeval otselendu Helsingist Hispaania Päikseranniku suurimasse linna Málagasse. Airbus 320 või Boeing 737-800 reaktiividega opereeritav lend väljub Helsingist 9.45 hommikul ja saabub tagasi Soome kell 20.15 õhtul.

Estravel asus koostöösse Finnair Plusiga

Läinud nädalast on Eesti suurima reisibüroo Estravel püsiklientidel võimalus „konverteerida“ lojaalsusprogrammis Kuldkaart kogunenud punkte 1 : 1 suhtega Finnairi püsi­kliendi­programmi Finnair Plus punktideks. Samamoodi on Finnair Plusi punkte võimalik vahetada Estraveli kinkekaartideks, mispuhul 50eurose väärtusega vautšer nõuab 15 000 Finnair Plusi punkti kulutamist.

SATA hakkab lubama Assooridel peatumist

Ilmselt ei mõtle just paljud eestlased Põhja-Ameerikasse lennates esimese valikuna Assooride lennukompanii SATA peale, kuid nüüd on üks lisapõhjus ebatavalise lennuliini kaalumiseks juures. Sarnaselt märksa tuntuma Icelandairiga, mille lennuvõrk hargneb üle Atlandi Reykjavíkist Islandil, lubab ka SATA nüüd teha Ponta Delgadas või Terceiras pikema, koguni kuni 7 ööpäeva kestva peatuse, mis lennuhinda ei kõrgenda. Hotellide ja muude lisateenuste eest peab siiski maksma reisija ise. SATA sihtkohtadeks Põhja-Ameerikas on Montreal, Toronto, Boston ja Oakland Californias. Täpsemat infot võib leida aadressilt https://stopover.azoresairlines.pt/en/stopover.

ROSSIYA:

ühe suuna lennud Moskvast Dubaisse, Goasse või Phuketisse teatud päevadel mai esimeses dekaadis alates 54 €.

flight-agent.ru

HAINAN:

edasi-tagasi lennud Prahast Hainani saarele septembris ja oktoobris alates 328 € koostöös Aliatliaga.

momondo.it