Japan Airlines on astunud tänapäeva: stjuardessid tohivad alates järgmisest aastast tööpostil olles pükse kanda. Lennufirma tutvustas kabiini teenindava personali ametiriietuse uut kollektsiooni ning naissoost meeskonnaliikmed saavad nüüd valida pükste ja seeliku vahel.

La Compagnie: VIP-lennud Nice’i ja Monaco vahel


La Compagnie, kes toimetab luksuslende Pariisist ja Nice’ist New Yorki, pakub reisijatele nüüdsest Nice’ist ka jätkulendu rikaste üheks meelispaigaks olevasse kääbusriiki Monacosse. Pärast maandumist ootab reisijaid kohe La Compagnie värava kõrval Monacairi kuuekohaline Airbus H-130 helikopter, mis nad lühikese ajaga sujuvalt edasi sihtkohta viib. Hind on 170 dollarit ühe suuna lennutransfeeri kohta.

Britid ründavad bussidega suurimat Primarki


Birminghamis aprillis uksed avanud viiekorruseline (säästu)kaubamaja Primark on maailma suurim omasugune. Reisikorraldajad tunnetasid auku turul ja korraldavad nüüd spetsiaalseid bussireise algusega Suurbritannia eri linnadest. Ostureisid olid eriti populaarsed juulis ja on oletatavasti rahvarohked ka detsembris.

Mudilane tegi lennujaamas ringi pagasilindil


Atlanta lennujaamas ronis kaheaastane laps salaja pagasilindile, sellal kui vanemad peret lennule registreerisid. Poiss liikus koos kohvritega pagasikeldrisse, olles läbinud mitmesuguseid aparaate, ja sai korraliku ehmatuse ning mitmeid kehavigastusi.

REISIDIILID

Öö Rio de Janeiros

ONEWORLD: edasi-tagasi lennud Stockholmist San Franciscosse ja Los Angelesse alates 206 € novembrist märtsini. ticket.fi

TAP AIR PORTUGAL: edasi-tagasi äriklassilennud Londonist Rio de Janeirosse alates 1326 € teatud päevadel kuni eeloleva juunini. flytap.com

TURKISH AIRLINES: edasi-tagasi lennud Moskvast Delhisse alates 228 € septembrist maini. mytrip.com