Britipärasemat suupistet kui fish'n'chips pole ilmselt olemas. Lennufirma British Airways testib hetkel seda traditsioonilist Inglise ampsu oma keskmise pikkusega Euroopa lendudel. Keskkonnasõbralikus pappkarbis pakutavat rasvast oodet saab esialgu maitsta Ateena, Larnaca, Sofia, Istanbuli ja Kiievi liinidel.

Iberia taastab reisid Uruguaysse

Lõuna-Ameerika tolerantseimaks linnaks peetav Montevideo on alates 1. septembrist tagasi hispaanlaste Iberia lennugraafikus. Otsereisid Madridist, mis katkestati poolteist aastat tagasi, hakkavad toimuma neli korda nädalas. Iberia peadirektori Luis Gallego sõnul tahetakse lähitulevikus taasavada ka teisi ajutiselt kinni olnud liine Madridist Amsterdami, Ateenasse, Istanbuli, Stockholmi ja Santo Domingosse.

Turkish vallutab Venemaad

Turkish Airlinesi pealetung Venemaale jätkub: läinud nädalal maandus lennufirma seal juba 10. sihtkohas, Sotšist kagusuunas asuvas Stavropolis. Praeguseks on Turkishi lennuplaanis olemas juba Moskva, Peterburi, Novosibirsk, Jekaterinburg, Kaasan, Rostov, Ufaa, Sotši ja Astrahan. Globaalses plaanis on firmal sihtkohti 247.