Soome Stockmanni kaubamajades tehtavate ostude eest on võimalik juba mõnda aega teenida tasuta reise võimaldavaid Finnair Plusi boonuspunkte. Sõltuvalt kaarditasemest teenib iga Stockmannis kulutatud euro pärast kaartide elektroonilist sidumist Finnair Plusi kontole 1; 1,5 või 2 boonuspunkti. Varasuvest saab neid ka ostude eest tasumisel kasutada.
Tallinna Stockmannist kinnitati Kohvrile paraku, et uuendus puudutab ainult Soomet ja “kontserni otsuse” kohaselt see Eestisse ei laiene. Teadaolevalt ei paku Stockmann Eesti klientidele ka eliitlevelitele Exclusive ja First jõudmise võimalust.

Air Astana pakub “turisti­klassi­lavatseid”

Iga kogenud reisija teab, et end üle kolme-nelja tühjaksjäänud tooli selili visates möödub pikk õhusõit kosutavamalt, kuid Kazakhstani lennuliin Astana võimaldab sellist lõbu ka ette broneerida oma Boeing 757-200 poolt opereeritud Londoni, Frankfurdi ja varsti ka Pariisi liinidel. Äriklassipiletist hinnanguliselt poole odavama “Economy Sleeper Classi” teenuse ostjad saavad lisaks madratsile, padjale ja tekile ka äriklassi amenity-kit’i ja sissepääsu lounge’i lennujaamas. Sarnaseid produkte pakuvad juba ka näiteks Brasiilia Azul ja Uus-Meremaa Air New Zealand.

WOW avab trans­atlantilised liinid

Islandi odavteenuskompanii WOW hakkab 27. märtsist lendama Reykjavíki ja Bostoni vahet. Liinil kasutatakse 200kohalist Airbus 321 lennukit. 8. mail lisandub ka lennuliin Washington DCsse.

kümme Ohtlikku linna

Milliste metropolide transpordisüsteemid on omal käel ringiliikuvaile naistele ohtlikemad? 2000. aastal asutatud internetiuuringufirma Yougov pakub välja järgmise edetabeli: Bogota, Mexico City, Lima, New Delhi, Jakarta, Buenos Aires, Kuala Lumpur, Bangkok, Moskva ja Manila. Pariis oli 11., London 13. ja New York 16. kohal.

USAs keelati hotellidel wi-fi signaali segamine

Ameerika Ühendriikide Föderaalne Kommunikatsioonikomisjon FCC keelas kategooriliselt hotellidel konkureeriva (ja sageli kasutajale tasuta) wi-fi levi blokeerimise oma territooriumil, mida paljud hotellid olid teinud, et sundida kundesid kasutama tasulist hotelliinternetti. Inetu praktikaga vahelejäänud Marriotti trahviti mullu oktoobris ka 600 000 dollariga.