Laevakompanii Tallink on Soome ajakirjanduse andmeil juba kolm kuud katsetanud sõiduautode automaatset laeva lubamist Tallinna-Helsingi liinil. Autosid tuvastada suutva Smart Lane’i värava kasutamine on võimalik teatud väljumistel ja nendel sõiduautodel, kus pole üle kahe reisija.

Vietnam Airlines jagab Aeroflotiga lennukoodi


Kolm korda nädalas Boeing 787-900 Dreamlineri lennukitega Moskva ja Hanoi vahel lendav Vietnam Airlines on hakanud Venemaa rahvusliku lennukompanii koodijagamispartneriks. Mõlemad lennuliinid kuuluvad Skyteami allianssi.

Suured ebolapuhangud on „uus normaalsus“


Kongo Demokraatlikus Vabariigis on ebolaviirusse nakatunud juba üle 2000 inimese, mis on suurimaks ebolaepideemiaks Lääne-Aafrikat aastail 2014–2016 laastanud epideemia järel. Dr Michael Ryan Maailma terviseorganisatsioonist WHOst on hoiatanud, et sellised suured puhangud on „uus normaalsus“, tuues põhjuseks muu hulgas kliimamuutusi, vihmametsade hävitamist, aina mobiilsemaid inimpopulatsioone ja nõrgemaid valitsusi.

Reisidiilid

UNITED AIRLINES: edasi-tagasi multi-stop lennud Helsingist Santo Domingosse Dominikaani Vabariigis alates 456 € novembris ja jaanuaris koostöös Star Alliance’i partneritega ja peatumis-võimalusega New Yorgis. mytrip.com

BUTA AIRWAYS: edasi-tagasi otselennud Kiievist Bakuusse alates 54 € teatud päevadel novembrist märtsini. butaairways.az