Air France'i esimese klassi pileti ostnud ja Pariisis mandritevaheliselt lennult saabunud või sellele siirduvaile klientidele pakub firma võimalust sooritada reisi Euroopa-osa eralennuki pardal. Selle luksusteenuse juurutamiseks sõlmis Air France lepingu õhu-taksofirmaga Wijet. Eralennukiga saab maanduda 1200 suuremas või väiksemas Euroopa lennujaamas, mis ei asu Pariisist rohkem kui 2,5 lennutunni raadiuses, kirjutab Le -Figaro. Lennuaja saab reisija ise valida ning lisatasu peene teenuse eest on 2400 eurot tund (mis on AirFrance'i kinnitusel 40 protsenti odavam eralennuki üürimisel küsitavast tavahinnast).

Viking Line viib ABBA muuseumi

Veidi üle aasta Stockholmis avatud olnud ABBA muuseum on saavutanud suure populaarsuse. Pealelõunase lisareisiga Helsingi kaudu Stockholmi siirdujatele pakub Viking Line ilma järjekorrata muuseumipileti soetamise võimalust.

Muuseumis saab lisaks ansambli ajalooga tutvumisele riietuda -ABBA esinemiskostüümidesse, imiteerida laulmist kuulsas Rootsi salvestusstuudios Polar Studios või osaleda hologrammisõus koos legendaarse popgrupiga. (www.abbathemuseum.com)