Holiday Inni ja Crowne Plaza taolisi tuntud kaubamärke omav IHG on tulemas turule uue „kvaliteetse keskklassi­brändiga“ Avid, kus ööbimise hinnad peaks jääma Holiday Inn Expressi omadest keskmiselt 10–15 protsenti madalamale. Uue kaubamärgiga seostatud märksõnad on värskus, ausus ja otsekohesus, mis eriti hästi kõlab inglise keeles: fresh, fair and frank.

Vantaa lennujaam testib robotbussi

2. novembrini saab Helsingi lennujaamas kahe parkla ning Terminal 2 vahel sõita juhita robotbussiga. Elektriveoki tööaegadeks on argipäeviti 12–14 ja 15–17.

Flying Blue muutub hinnapõhiseks

KLMi, Air France’i ja TAROMi ühine püsilendajaprogramm Flying Blue näib 1. maist 2018 järgivat oma USA partneri Delta eeskuju ja paistab hakkavat eraldama boonusmiile pileti hinnast johtuvalt. Näiteks Air France’i lendudel kogutakse edaspidi iga kulutatud euro eest 4–8 miili sõltuvalt kaarditasemest.

Monarch pankrotis

1967. aastal asutatud Briti tšarter- ja regulaarlennuliin Monarch lõpetas nädala algul tegevuse. Tegemist on suurima lennufirma pankrotistumisega Suurbritannia ajaloos. Briti võimud on tõotanud kõik välismaale kinnijäänud reisijad spetsiaalselt tellitud erilendudega koju saada.

Reisidiilid

AIR FRANCE / KLM:

edasi-tagasi lennud Stockholmist San Franciscosse ja Los Angelesse alates 261 € reisimiseks teatud päevadel kuni märtsini. momondo.se

NORWEGIAN:

edasi-tagasi lennud jaanuarist märtsini Helsingist Pariis Orlysse alates 84 € ja Nice’i alates 107 €. norwegian.no

AIR BALTIC:

sooduskood HAPPY22 annab kuni 5. oktoobrini Air Balticu 22. tegevusaasta puhul 22 € allahindluse lennupiletitest (kahjuks mitte kõige odavamatest hindadest). www.airbaltic.com