Tartlaste võitlus lõppes õnnelikult ja nüüd saavad nad elada Viitse­admirali tänaval, mis on üks igati väärikas ja kinnisvarahinda tõstev tänavanimi. Tartlaste mure tõi aga esile, et Eestis on veel palju inimväärikust alandavaid kohanimesid, mis vajavad kiirelt muutmist.

Tallinnas asuv Invaliidi tänav nimetatakse ümber Erivajadustega Isiku tänavaks.

Tartus asuv Tähe tänav pole selle elanike hinnangul piisavalt väärikas, mistõttu nimetatakse see Galaktika Prospektiks.

Tallinnas asuva Lootuse puiestee elanikud kaebavad, et nende tänavanimi seostub paljudele vanasõnaga “lootus on lollide lohutus”, millest teiste tänavate elanikud järeldavad, nagu oleks Lootuse puiestee elanikud lollid, kelle elus on midagi puudu. Lootuse puiestee uueks nimeks saab Kindla Tuleviku Avenüü.

Litsmetsa küla naised kurdavad, et nende küla nimi jätab mulje, nagu oleksid nad odavad. Küla uueks nimeks tuleb Trofeenaise küla.

Kuritegevuse käes vaevleva Leina tänava rahvas Tapal soovib oma tänava ümbernimetamist Surmanuhtluse tänavaks.

Sääse küla rahvas pole rahul, et nende küla nimeks on väikese vastiku putuka nimi. Uueks nimeks on Moskiito küla.

Koplis oleva Madala tänava elanikud nõuavad oma kodutänava ümbernimetamist Kõrgeks tänavaks.

Kalamajas oleva Vabriku tänava elanikud nõuavad oma kodutänava ümbernimetamist Kontori tänavaks ja asumi ümbernimetamist Sushikoha asumiks.

Tartus Annelinnas asuva Kaunase puiestee elanikud tahavad oma tänava ümbernimetamist vähemalt Vilniuse, aga eelistatavalt Stockholmi või Kopenhaageni tänavaks.

Pärnu Mai tänava inimesed arvavad, et tahaksid elada pigem Juuli tänaval, sest juulis on soojem ja see nimi sobib suvituslinna paremini.

Kakumäel asuvate Kilu, Silgu ja Räime tänava elanikud nõuavad oma tänavate ümbernimetamist vastavalt Vaalaskala, Hai ja Hiidkaheksajala tänavateks.

Rakveres nõutakse Turuplatsi ümbernimetamist Kaubanduskeskuse plazaks.

Tartlased nõuavad Kaluri tänava ümbernimetamist Hipsteri tänavaks.