“Ma protesteerin kategooriliselt Eesti kaitseministeeriumi otsuse vastu meile mitte digiboxe saata. Hea küll, soomukites on nad olemas, aga mida peab tegema jalavägi? Afganistanis, eriti Helmandi provintsis, on see otseselt ellujäämise küsimus. CNN näitab meile mässajaid mõnemeetrise täpsusega, kust me muidu teaksime, kus nad asuvad. Aga 1. juulist oleme praktiliselt pimedad? Luure? Luurest ärge mulle rääkige, konutavad tagalas ja taovad turakat! Kui meil digiboxid oleksid, oleks lihtne nad varustuse hulka arvata. Telekat meie poisid ju juba kannavad kaasas, asi see digibox siis ära ei ole...”

Karoly Kirber, maaklertankist

“Sest ajast peale, kui Toomas Tool endale selle digiboxi külge pani, on temaga absoluutselt võimatu asju ajada. Sellel neetud boxil on ju vandumisfiltrid peal! Vanasti oli asi selge. Kui Tool helistas, ja ainult ühe “kuradi” ütles, siis tuli Arco Vara aktsiaid osta. Ütles kaks korda “kuradi”, siis pidin passima. Ja kolm “kuradit” tähendas muidugi müüa, müüa, müüa! Aga nüüd! Helistab mulle, ja vahel ei kosta üldse ühtki sõna. Kohe ei tea, mida teha...”

Anu Saagim, blondiin

“Ostsin endale digiboxi, öeldi, et on vaja. Kuna tahan telekat piimavannist vaadata, siis lasin selle vanni, piima alla panna. Ei-ei, loomulikult veekindlas pakendis, ega ma peast blondiin pole! Aga telekat ikka ei näe! Võib-olla on asi selles, et piimavann ja digibox on vannitoas, telekas aga elutoas??”

Gerd Kanter, kettaheitja

“No see digibox ei kõlba nüüd küll kuhugi! Lihtsalt ei lenda! Hakkab kohe laperdama ja sajab maha. Üle 40 meetri ei saanudki, aga mis tulemus see selline on? Mina jään endiselt ketta ja selle analoogide juurde.”

Barack Obama, USA president (punase kriisitelefoni kõne Toomas Hendrik Ilvesele)

“Räägin kogu Ameerika rahva nimel. Ma ei tea, mis jama teil seal toimub, aga see peab lõppema! Juba nädal aega ei näe ma Tallinna TVd ja ALO-TVd! Kus on see vana tüse komödiant, kes vahel Tallinna TVs tähtsa näoga nalja teeb? Kas ma pean teile majandusembargo korraldama või väed sisse tooma?”

Jüri Pihel, digilevi valitsuskomisjoni juht

“1. juuli suurim üllatus oli, et umbes 500 inimest ei olnud digitelevisioonile üleminekust kuulnudki. Hommikul hakkasid inimesed abitelefonilt küsima, miks neil pilti ei ole. Seletasin, et tõenäoliselt olete pildi ajutiselt tasku pannud või on pilt lihtsalt eest ära. Soovitasin peaparandust võtta ja siis uuesti proovida. Paljud võtsid hüva nõu kuulda, helistasid tagasi ja tänasid, et olid pildi jälle ette saanud. Aga üks Audru mees helistab iga jumala hommik kell viis ja ajab segast juttu. Ma töötan siia­maa­ni nagu mingi kuradi usaldustelefon.

Tänaseks on selgunud, et digitelevisoonile üleminekust pole kuulnud veel 6 miljardit inimest. Helistatud on kõikjalt: Portugalist, Mehhikost, Pakistanist, Saalomoni saartelt ja mujalt. Pärast kahte ja poolt aastat tehtud teavitamistööd tundub see väga kummaline.”