Nädala Ratas

"Vares katusel? Kas tõesti nii lõppeb see…?"

Valitsuse pressikonverentsil 25. septembril

1. Sina ei pea mitte toppima oma sugumürsku teise mehe p***e.

2. Sugumürsu viimine naisterahvasse on lubatud vaid siis, kui siiraks eesmärgiks on oma teoga ehtsast eesti soost, rahvusliku poisi või tüdruku sigitamine.

3. Seksi õilsaks eesmärgiks on ehtsate eesti soost laste sigitamine. Seksimine rasedaga, seksimine liiga vana naisega, seksimine rasedusvastaseid vahendeid kasutades ja kõik muu taoline on üks tühi nühkimine, millega eesti rahvast edasi ei vii.

4. Beebide tegemise käigus ebavajaliku naudingu vältimiseks on meesterahvastel soovitatav mõelda järgmiste teemade peale: Irboska on põline Eesti linn, kus on Lembitu pealuu, kultuurimarksism kui vandenõu eesti rahva vastu, Sinimäed for­ever.

5. Naistel ei tohiks suhtes õige eesti rahvuslasega olla probleeme liigse seksuaalse erutusega. Kui kontrollimatu seksuaalne erutus peaks siiski laste tegemise ajal naisterahvast tabama, on soovitatav manada silme ette mõne prillidega opositsioonipoliitiku nägu.

6. Meesterahval ei sobi seksuaalse erutuse saavutamiseks kasutada kontsakingasid, rinnahoidjaid, sukkasid, meiki ja muud naiselikku atribuutikat. Kui aga mõni naine leiab, et mutrivõtmed, tavott ja õlu erutavad teda, siis lasku käia.

7. On keelatud kasutada nimetust „misjonäriasend“. Vagade kristlike misjonäride mainet ei tohi taolise laimujutuga rikkuda. Sobivad nimetused on „rahvuslik asend“ ja „konservatiivne asend“.

8. Rahvuslik asend on ainus õige asend eesti soost beebide tegemiseks. Kõik muud asendid on kahtlane multikulti värk!

9. Sündsuse huvides ei vaata rahvuslikult meelestatud eesti meesterahvas võõraste naiste jalgu, rindasid, tagumikke, dekolteesid, paljastatud õlgasid, kehasse liibuvaid kleite, 90-60-90 figuure ega muud ebaolulist. Oma laste tulevase ema leidmiseks arendab ta naisterahvaga vestlust, et välja selgitada tema rahvusaate tugevus.

10. Oonani patt on keelatud!