Nädala anekdoot

Juku küsib vanaisalt nõu: „Tahaksin abielluda kaubamajas töötava imekauni blondiiniga, aga ma ei tunne teda. Mida ma tegema peaksin?“

„Ütle talle, et ta on rase.“

Mida te ministrina ära suutsite teha?

Käisin välismaal ja rääkisin inglise keelt. Tellisin burgerit, käskisin hotelli koristajal paremini WCd puhastada ja vaatasin mitu tundi hotellitoas Animal Channelit.

Kas on midagi, mis teil tegemata jäi?

Idufirmad jäid kontrolli alla võtmata. Oli suur plaan, kuidas teha selgeks, kes on idufirma, kes start-up ja kes on lihtsalt tavaline firma. See töö jääb minu järeltulijale.

Miks te Jakko Väli töölevõtmise asjus valetasite?

Ma ei valetanud, ma lihtsalt ajasin sassi pärisreaalsuse ja selle reaalsuse, kus ma oleksin teinud Jakko Väli asjus parema valiku.

Aga te ütlesite, et pole Väliga üldse suhelnud.

Mida tähendab inimesega suhtlemine? Kas tõesti nimetame me suhtlemiseks tunniajast vestlust tööst, palgast ja oodatava sülearvuti värvist? Ei, mina pean tõeliseks suhtlemiseks ikka südamest südamesse vestlust, kogu hinge alasti kiskumist. Kõik muu on pealiskaudne loba.

Keda eelistaksite näha oma järeltulijana?

Minu kindel lemmik on Andres Raid.

Andres Raid?

Mul on lihtsalt nõrkus Tallinna TV endiste saatejuhtide vastu. Pealegi, mida ta muidu ikka teeb? Istub kodus ja limpsib õlut? Passib töötukassas? Tulgu parem ministriks, ministeeriumis on tuba soe ja palk makstakse õigel ajal korralikult välja.