Käin regulaarselt jala ja näen pidevalt kaineid inimesi. Kurb on mõelda, kui lõbus neil kõigil võiks olla, kui nad askeldamise asemel võtaksid sõpradega õlut, või kui tõesti on vaja kuhugi minna, siis hoiaksid vähemalt käes väikest purki longerot.

Eesti on sallimatu riik, teistsuguseid ei taluta üldse. Heaks näiteks on joodikute tagakiusamine ja vallandamine ka väikeste rikkumiste eest, nagu tühine kahenädalane joomatsükkel.

Tööandjatel võiks joodikute suhtes rohkem tolerantsust olla, meil näiteks ei pea pohmas peaga üldse tööle tulema.

AIDS ja narkootikumid
Urmas Jukomoori, MTÜ juht

Ma pidin teile tutvustama europrojekti tulemusi AIDSi ja narkomaania levikust Eestis. Siinjuures tahaks kõigepealt tänada Saksamaa ja Hollandi maksumaksjaid, tänu kellele see kõik üldse võimalikuks osutus.

Samuti kutsun teid kõiki külla oma uue metsatalu värskelt ehitatud suitsusauna, kui vaja, toon teid kõiki oma uhiuue Toyota Land Cruiseriga ära.

Ärge kontrollide pärast kartke, kõik on juba mu naise nimel. Mis aga sularahas välja võetud rahast sai, siis selles osas ei oska ma küsimustele vastata, sest mida ei mäleta, seda ei mäleta.

Suitsuhinnad on tapvad
Sirje Karumõmm, Philip Morris Eesti juht

Suitsetamise vallas on Eesti jõudnud olukorda, kus me oleme Ida- ja Lääne-Euroopa vahepealses olukorras, me pole veel jõudnud päris Venemaa suitsetamisnäitajateni, aga oleme end suutnud lahti rebida Rootsi vähesuitsetamistavadest.

Oleme teinud suitsetamise levitamisel head tööd, viimaseks töövõiduks on Võru sõltumatus instituudis valminud uurimus, mille kohaselt ei tekita suitsetajate suuremat suremust mitte suitsetamine, vaid teadmine sellest, kui palju riik suitsupaki pealt maksu kogub.

On teada juhtumeid, kus lihtsale töömehele öeldakse, kui palju tema ostetud suitsupaki hinnast riigile läheb, mille järel mees kukub jala pealt pikali ja ongi kohe surnud.

Samuti leiti, et iga kord, kui lehes trükiti ära info selle kohta, kui suur on tubakaaktsiis, kasvas seejärel kopsuvähki haigestumine hüppeliselt.