Juba 2011. aastal pälvis Juku-Kalle meie imetluse sellega, et suutis saada valitud riigikogusse, olles kogu aeg vähemalt kahepromillises joobes. Pärast väikest sisseelamispausi selgus, et joodikute usaldus Juku-Kalle suhtes polnud alusetu, sest riigieelarve arutamise ajal suutis ta muuta riigikogu kohviku korralikuks joomaurkaks, kus julgesid juba käia ka sellised veendunud alkašid nagu Elver Loho ja Silver Meikar.

Meikar ise saab Kaine Joodiku nimelise eripreemia, sest tema paljastus Reformierakonna rahastamise kohta on selline, mida enamik inimesi ei julgeks teha isegi sigalakku täis peaga, aga Meikar oli selle ajal väidetavalt kaine.

Ära Rohkem Peale Võta eriauhinna pälvis Kalev Lillo alljärgneva tsitaadi eest: “Meikar valetab, mul pole portfelli olnud aastast 1999.” Parima Joomakollektiivi auhinna saab Reformierakond, kelle katsed kinnitada oma rahastamise puhtust olid andekad töötlused klassikalisest joodiku selgitusest: “Kallis, ma jõin vaid kaks õlut.”

Aasta parmu tiitliga kaasneb ka hinnaline meene, milleks sel aastal on liiter Laua viina koos Maxima kilekotiga. Siinjuures palub auhinnakomitee kõigil, kes oskavad Juku-Kallega ühendust võtta, talle edastada meie palve endast märku anda. Me oleme proovinud talle helistada kõigil neljal mobiilinumbril, mis me hankida oleme suutnud, aga igalt numbrilt vastatakse, et tegemist on pandimajaga ning telefoni kättesaamiseks tuleb maksta 50–200 eurot. Kui Juku-Kallet kätte saada ei õnnestu, joome me auhinnaviina ise ära ja Maxima kilekoti viime Juku-Kallele riigikogu valvelauda.

Soovime kõigile preemiasaajatele edu ja loodame, et nende koostöös on Eestit ootamas veel palju meeleolukaid uudiseid.