"Mis uudist, sõber Aleksandr?" uuris Strelkov. "Kas Donetskit piiravad ukrainlased on äkki hakanud koolerasse surema? Kas Putin tuleb meile lõpuks appi? Kas Obama on siis reptiil, nagu Russia Today telekas näitab?" küsis Strelkov.

"Obama pidi olema salamuslim, mitte reptiil," täpsustas Borodai. "Aga jah, häid uudiseid on, meile saabus appi pataljon vabatahtlikke. Reastasime nad õues üles, tule vaatama."

Strelkov ja Borodai läksid vabatahtlikke inspekteerima. Õues oli lainetavas reas hulk tõmmusid habemikke.

"Elagu Novorossija!" hüüdis Borodai.

"Allahu Akbar!" vastasid vabatahtlikud valju häälega.

"Oled sa kindel, et nad on ikka õige-usklikud?" küsis Strelkov Borodailt. Enne kui Borodai vastata jõudis, tuli nende juurde vabatahtlike pealik, kes nimetas end Džohhariks.

"Meie mehed on rahulolematud. Nad lugesid toidupakkide siltidelt, et toidupakid sisaldavad ka sealiha. Mehed ähvardavad minna tagasi Gudermesi, kui sealiha lamba või lehma omaga ei asendata."

Borodai ja Strelkov olid nõutud.

"Me anname teile ju samu toidupakke, mida te ka kodus sõite. Kuidas sealiha teile nüüd Donetskis probleemiks on, kui see teid varem ei häirinud?" päris Strelkov.

"Tšetšeenias me elasime tavalist elu, aga siin peame püha sõda. Džihaadi ajal ei tohi sealiha süüa, muul ajal Allah seda nii teravalt ei jälgi," teatas Džohhar.

"Kuule, mis seltskonna sa meile tõid?" küsis Strelkov Borodailt.

"Einoh, nad internetist kuulutuse peale tulid. Eks sa tead isegi, kui keeruline on tänapäeval häid kaastöötajaid leida. Aga mul on hea uudis ka. Me leidsime need neegrid, keda sa tahtsid. Tüübid ilmusid tehnikaülikooli ühiselamusse ja teatasid, et tulid juba enne õppeaasta algust kohale, et Donetski oludega tutvuda."

"Kuidas nad siia sattusid?" küsis Strelkov.

"Nende jaoks on see ju üks Euroopa kõik, ega aafriklased ei saa aru, et see siin pole Euroopa Liit."

"Kas video tegemine läks libedalt?"

"Läks. Hoidsime neid kaks päeva kinni ja lubasime nendega geipornot filmida. Kui selgus, et nad peavad mängima hoopis Ukraina poolel sõdinud ja meie meeste vangistatud Ameerika tankimeeskondi, olid kutid nagu seitsmendas taevas. Ma näitan sulle kohe telefonist filmi."

Borodai võttis taskust telefoni ja näitas Strelkovile videot.

Strelkov kortsutas kulmu. "Ma oma arust oskan inglise keelt, aga nende tüüpide jutust ei saa ma küll midagi aru."

"See on aktsendist. Neegrid tulid prantsuskeelsest Aafrikast," selgitas Borodai.

(Tõlkimatu sõim. Strelkov kutsub Džohhari ja näitab näpuga Borodai peale. Habemikud viivad Donetski Rahvavabariigi peaministri kuhugi ära. Teda ei nähta enam kunagi.)