“Meie pere elukvaliteet on oluliselt halvenenud,” kurdab endine Miss Estonia Catha-Riina Kobrumets. Kaht last kasvatav üksikema saab kulutada kuus kõigest 25 000 eurot. Enamik rahast kulub pereema auto Maserati Quattroporte liisinguks ja poegade erakoolide õppemaksuks.

“Minu vanem poeg Foxtrot Muldonn pidi kolima Oxfordi erakooli viietärnilisest internaaditoast neljatärnilisse,” räägib proua Kobrumets pisaratega võideldes. “Noorem poeg Radisson Amores aga pidi vahetama hiljuti Šveitsis eralasteaeda. Tema uues lasteaias on ühe lapse kohta kõigest kolm kasvatajat. Mis lastehoid see selline on?”

“Koolivaheajale planeeritud puhkuse aga pidime veetma seekord Kanaari saartel, mitte Maldiividel!”

Kobrumets süüdistab oma elukvaliteedi languses Andrus Ansipi valitsust, mis ei soosi jõukaid inimesi piisavalt. “Kujutage ette – dividendide tulumaks on tervelt 21 protsenti! Ka luksuskaupadele ei tehta maksusoodustusi. Mõelge vaid, kui palju maksavad toiduained! Liviko Alcostore küsib Dom Perignoni šampanjapudeli eest tervelt 150 eurot! Musta kalamarja hinnast ma parem ei räägi.”

“Eesti näol on tegemist lootusetu ühiskonnaga. Seetõttu kaalun tõsiselt Dubaisse emigreerumist,” ähvardab Kobrumets. “Dubais pole mul vaja aastas kolme tšintšiljakasukat, vaid saan läbi bikiinidega. Aga teie külmetage siin edasi!”