Rain, minu glamuurne gay-sõber, võttis hiljuti naise ja kolis temaga Viimsisse elama. Olen šokeeritud ja tunnen end petetuna. Kas ta on kogu aeg olnud kapihetero, kes on teeselnud gay’d vaid selleks, et minusuguste tüdrukute seltsis hängida? Kust saan ma nüüd uue glamuurse gay-sõbra? Mailil on Jürgen, Liisal Pavel, Annelyl Peeter, aga mul enam gay-sõpra pole, kellega saaks muretult mehi taga rääkida ning värsket Cosmopolitani kommenteerida. Olen täielikus segaduses, eluisu on otsas.

Marily, 22, üliõpilane

Käisin eile õhtul oma õe lapsi hoidmas ja selgus, et nad ei teadnud, mis nende wifi salasõna on.

Lauri, 28, riigiametnik

Kõik linna parimad restoranid on teatavasti Kalamajas. Kuid kokk Nikita läks tööle kuhugi Ülemiste keskusesse ja nüüd ei kõlba Kalamaja toit enam isegi kassi saba alla mitte.

Kas ma pean nüüd tõesti normaalse toidu saamiseks Ülemistele sõitma? Ma ei oska enam midagi teha, mistõttu on mitu söögikorda mul üleüldse vahele jäänud. Nüüd ma mõistan, mida nälgivad aafriklased tundma peavad.

Riina, 31, sisekujundaja

Minu nupsuke Tristan oli augustis minuga uuskasutuskeskuses kaasas ja sel ajal, kui ma toppe vaatasin, valis ta ühest kastist endale suurepäraselt sobiva kübara. Ise vaevalt aastane, aga maitse on juba esmaklassiline! Kahjuks on ilmad praegu juba külmaks läinud ja kübaraga ei saa enam käia, ägedaid peakatteid väikelastele pole aga kusagilt võtta. Laste soojad mütsid on kõik nii koledad, lase või lapsel palja peaga ringi joosta. Oskab keegi midagi soovitada?

Urmo, 33, copywriter

Vaatasin kogu päeva, kuidas töömehed mu värki Mustamäelt Kalamajja tassivad, ja olin õhtuks omadega täiesti läbi.

Tõnis, 29, advokaat

Installisin oma arvutisse Windows 8 ja avastasin, et see on kordades kehvem kui vana hea Windows XP.

Mari, 27, büroojuht

Selgub, et ma ei saagi elektrilepingut internetis teha ja pean selleks kontorisse minema, mis asub Kadaka teel. Kas te saate aru, Kadaka teel! Ma pole viis aastat Mustamäel käinud, peaks vist endale giidi ja ihukaitsja palkama, et elusalt ja tervelt kohale jõuda.