Kõigepealt, kutsu mind Krissuks. Aga ega armastust ei saa käskida, kui ta tuleb, siis ta tuleb. Edgar on galantne mees, kes lennutas oma armunoole mulle otse südamesse.

Millega Edgar teid ära võlus?

Kõik tõelised mehed teavad, et naise südame võitmiseks parim viis on romantiliste kingituste tegemine. Edgar on selles omaette klass. Näiteks kinkis ta mulle esimesel kohtumisel Tallinnas tasuta parkimise loa tsoonis nr 6 kaheks aastaks. Kas pole nunnu?

Teisel kohtumisel sain ma kolm linnale kuuluvat sotsiaalkorterit koos üürnikega ja kolmandal kohtumisel läbisin ma enne restorani jõudmist 40 mupo töötajast spaleeri, mupokate autod aga lasksid minu auks signaali.

Edgar ütles, et võib mulle anda mupo ihukaitsemeeskonna või teha minust lausa mupo juhi, aga seekord pidin keelduma, sest mul on juba töökoht olemas.

Te astusite kaks kuud varem ka Keskerakonda. Kas kõigepealt tuli armastus Edgari vastu ja siis Keskerakonda astumine või astusite te kõigepealt Keskerakonda ja armusite alles siis Edgarisse?

Eks ikka armastus Edgari vastu käib Keskerakonda kuulumisega kaasas. Ma olen aga konservatiivse kasvatusega naine ja leidsin, et kui juba armastada, siis peaks olema ka abielus.

Edgar sai mu vihjest aru, laskus ühele põlvele, avaldas armastust, tegi ettepaneku abielluda ja ütles, et pulmakingiks annab mulle Mustamäe linnaosavanema koha või alternatiivina viis ehitusõigusega krunti Pirital. Selline pakkumine sulataks ka kõige jäisema naisesüdame, mistõttu ütlesingi jah.

Mis saab aga teie kooselust Raimo Käguga?

See on raske küsimus. Osa minust ütleks, et üks tubli eesti naine saab kindlasti hakkama ka kahe mehe pidamisega. Vist aga tuleb Raimost loobuda, sest tal on kõigest üks kari lambaid, aga Edgaril on kogu Lasnamäe.

Te kõlate kuidagi väga materialistlikult. Kas teie armastus Edgari vastu on ikka ehtne?

Teie vihje solvab mind! See pole lihtsalt armastus, vaid leegitsev kirg. See on mõistmine, et tegelikult on ta pehme ja hella hingega.

Teda lihtsalt mõistetakse valesti, tegelikult remondiks ta hea meelega koole ja lasteaedasid, aga abilinnapead suunavad kogu raha Tallinna televisioonile. Mitte Edgar, vaid pahad ametnikud ta ümber on süüdi.

Kuidas te oma pulmad peate?

Kõigepealt toob mupo limusiin mind toomkirikusse. Seal ootab mind linnapea ametikostüümis Edgar, suur kett kaelas, sonimüts peas. Laulatusele on oodatud kogu linnavalitsus, kirikusse mittemahtujad peavad ootama õues ja meie väljudes rõõmust hõiskama.

Seejärel läheme teletorni sööma, meie autodega, linnavalitsuse lihttöötajad sörgivad järele. Õhtusöök on raekojas, vahepeal sõidame autodega ringi, autodesse mittemahtujad sörgivad meile järele.

Mõistagi on pulmarongkäigu teekonnal liiklus suletud. Pulmaööl ööbime aga Tallinna loomaaia tiigripuuris. Edgar on tiigriga ära rääkinud nii, et tiiger läheb selleks ööks lõvi juurde magama, aga Edgar tuleb tiigrikostüümis mulle külla. Urrgh!