383 miljoni eurose varandusega edetabelijuht Hillar Teder viskab kopterit iPhone’iga. “Muudab tõsise protestiaktsiooni farsiks!”

Kõikjal on näha Olav Osolini reklaamibüroos tehtud plakateid:

“Toome Eestisse 100 000 võõrtöölist!”

“Me pole ahned — meid motiveerib Maxima eeskuju!”

“Viime Eesti Energia ennetähtaegselt börsile!”

“Töötule malka, direktorile palka!”

“Tõnis Haavel peab Gildis jätkama!”

Nurga tagant sibab välja Tõnis Palts ja hakkab end esiritta pressima.

“Ei, Tõnis, ei!” näitab Marcel Vichmann Armeeniast ostetud kuldset pesapallikurikat.

“Rahvas teab, et sul on häda Krimmi arendusega. Inimesed hakkavad arvama, et siin on mingi tuletõrjujate pikett või õpetajate meeleavaldus. Mine koju, võta jalad lahti, joo suhkruvett…”

Palts lahkub töinates. Meeleavaldajad aga istuvad mersudesse ja Lexustesse. Üle linna signaali lastes sõidetakse Pääskülla, kuhu peab tulema Tallinna munitsipaalgolfiväljak. Seal võetakse välja uued plakatid: “Mida teevad reisisaatjad golfiväljakuga?!” ja “Esimese Eesti eest!”

Merko juhatuse liikmed püstitavad ahvikiirusel kolmemeetrist elektritara.

Urmas Sõõrumaa vaidleb kohale saabunud mupo patrulliga: “Mis tähendab — ebaseaduslik hõivamine? Me ei hõiva midagi! Me oleme rikkad, me maksame!”

“Teie meeleavaldus on linnavalitsuses registreerimata!” teatab mupo näss.

“Palju sa aastas teenid?” küsib Sõõrumaa.

“Lisadega tuleb vist kümme tonni ära.”

“Säh, siin on sulle 25 000, vii natuke partei kassasse kah. Mul ongi vaja tenniseväljakud linnale müüa.”

Mupokas annab au ja kaob.

Taamal püstitavad Olympic Casino aktsionärid Ines Karu-Salo juhtimisel hiigelsuurt kasiinotelki. Dimitri Demjanov pakub hamburgereid musta kalamarjaga.

Enn Veskimägi annab Aktuaalsele Kaamerale intervjuud: “Tööandjate keskliit on vaesuse ja võrdsuse vastu! Ettevõtjatel on õigus hunnik pappi teenida ning seda bensiini õgivate autode, ilusate tibide ja 1000ruuduste majade peale kulutada! Kõik ei saa ju ometi võrdselt teenida! Kulla eesti rahvas, mõtelge, mis meie elust niimoodi välja tuleks?!”