Marilin Vikat, ajakirjanik: Liis Tappo abiellub Bill Gatesiga.

Lensin: Hm, paar numbrit tagasi hakkas ta meil Vello Väinsaluga abielluma...

Vikat: Üks Liisi sõbrants teatas, et tegelt ikka Gatesiga. Väinsalu ju ainult multimiljonär, Gates aga multimiljardär! Mida rohkem raha, seda rohkem lugejat huvitab!

Lensin: Aga äkki on tegemist ebaõigete andmete avaldamisega, mis? Tahad meile mõne ennetava trahvi kaela tõmmata või? Ja et me ei saaks enam kunagi Tappost ridagi kirjutada?

Vikat: Me paneme pealkirja järele küsimärgi.

Lensin: See ei loe! Ma tean ühte armsat justiitsministrit, kes oskab küsimärgist imekähku §-märgi teha.

Vikat: Minu allikas on oma infos kindel. Ja see allikas teab kõigi kohta kõike!

Lensin: See just ohtlik ongi! Mõtle, kui politsei sunnib meid teda paljastama ja ta siis rääkima paneb! Ei, selle loo jätame praegu küll kõrvale... Mis välismaal uudist?

Aive Lauriste, välisuudiste toimetaja: Plaanisime järjeloo “Pink ikka veel rase”.

Lensin: Kes selle info allikas on? Jälle mõni sõber või?

Lauriste: Ei, Pink ise ütles.

Lensin: Ja mis objektiivne allikas see Pink õige on? Kas sa siis teda ei tea?! Ta on enamasti kas purjus, laksu all või tõmbab ajakirjanikke tillist. Ei, siin on meil vaja usaldusväärset allikat, Obamat ennast või USA justiitsministrit.

Lauriste: Ma ei tea, kes USA justiitsminister on. Me pole tast ju kirjutanud!

Lensin: Uuri välja, helista talle ja küsi, kas ta kinnitab Pinki rasedust. Ilma soliidse allikata see lugu sisse ei lähe. Issand jumal, kas keegi mõne sellise loo ka tegi, mis allikakaitseseadusega vastuollu ei lähe?! Sven?

Sven Haljand, tegevtoimetaja: Noh, meil on ju horoskoop...

Lensin: Seal on ju mõne tähtkuju all vahel kirjas, et inimene on “stressis” või tal on “raskused rahaasjus” või “probleemid suhtega”, eks?

Haljand: Jah...

Lensin: Aga kui mõnel äkki ei olegi? Siis on see ju ebakohane väärtushinnang või ebaõigete andmete avaldamine. Ja kui ta meid kohtusse kaebab? Saame ennetava trahvi, et horoskoobis enam kunagi midagi sellist ei ilmuks. Aga kas me suudame seda garanteerida?

Haljand: Noh...

Lensin: Ja siis veel allika küsimus. Kes meil horoskoopi teeb?

Haljand: Igor Mang.

Lensin: Aga Mangi allikas on – mis? Tähed! Ja tähede allikas on – kes? Jumal! Ja hoidku jumal selle eest, kui peame oma allika politseile reetma! Mida meie kristlikud lugejad meist siis arvavad?! Ristivad meid juudasteks! Ja Jumal ise? Äkki koristab tähed ära ja me ei saagi enam horoskoopi? See oleks kohutav!

Paavo Kangur, ajakirjanik: Kuulge, mul tuli just geniaalne idee! Paneme igale poole oma allikaks WikiLeaks. Neid võib reeta, nad pannakse nagunii varsti kinni!

Lensin: Horoskoop, mille allikaks on WikiLeaks... Väga hea, Paavo! Kõik tööle!