Nädala anekdoot

ETV kutsub reformierakondlase Remo Holsmeri saatesse debatile. Holsmer tahab enne nõustumist aga üht asja teada: „Kes opositsioonist saatesse tuleb?“

Nädala Saar

ETV kutsub reformierakondlase Remo Holsmeri saatesse debatile. Holsmer tahab enne nõustumist aga üht asja teada: „Kes opositsioonist saatesse tuleb?“

Jüri Ratas, Keskerakond: Maksame kõigile pensionäridele 100 eurot lisapensioni, vajalikud 500 miljonit saame Edgar Savisaarega seotud õigusabikulude kärpimise pealt.

Helir-Valdor Seeder: Maksame kõigile pensionäridele kohe lisapensioni. Raha saame selle pealt, et palume praegustel noortel oma pensionist loobuda.

Swedbank: Paneme kas või oma inimesed Škodadega sõitma, aga palun, palun, ärge viige oma pensioniraha LHVsse.

Kaja Kallas: Vaid Reformierakonnal on vajalikku majanduslikku kompetentsi, et pensionäridele erakorralist pensionitõusu teha. Keskerakondlased ei oska oma tarkusest isegi kodust elektriarvet ise tasuda, erakorralise pensionitõusu tegemisest rääkimata.

SEB: Isegi meie kontorimööbel kestab kauem kui Jüri Ratase valitsus. Keda te õieti usaldate omale pensioni maksma, meid või Ratast?

Jevgeni Ossinovski: Pensionitõus on hea mõte, sest siis on inimestel rohkem raha, et alkoholi osta ja riik teenib aktsiisi pealt jälle kena kopika. Lisasammuna tuleb tõsta ka õpetajate palka, sest pärast seda teenib alkoholiaktsiisi pealt veel enam.

LHV: Mitte ükski investeering pole meie jaoks liiga riskantne, et oma klientidele paremat pensioni teenida. Igaks juhuks soovitame oma klientidel aga hästi läbi saada kõigi teadaolevate jumalatega, sest kui läheb pekki, siis meie pole süüdi.

Mart Helme: Euroopa Liit on ammu meie pensioniraha ära varastanud, seda teavad kõik.

Artur Talvik: Vabakonservatismi põhimõtete järgi maksab igaüks pensionikassasse vastavalt oma võimetele ja küsib pensionipõlves pensioni vastavalt oma vajadustele.