Nädala Reinsalu

Ka valitsuse istungitel, ma võin öelda, on tants ja tagaajamine käinud keeleoskuse ümber, kas keelt osatakse või ei osata ning mis keelt osatakse ja mis keelt ei osata.

Riigikogus 12. juunil

Kallid eesti naised, päästke valla oma munasarjad, laske vabaks oma emakad, et vallatud spermapoisid saaksid tulla, näha ja eostada! Väikestest vallatutest spermapoistest saavad hiljem vallatud beebipoisid sinistes kombedes ja nunnud tüdrukud roosades rüüdes, kas see pole tore?!

Ärge kuulake feministide juttu, et naise eneseteostus on võimalik ilma lasteta. Kas nende feministide kriimustavad kassid maksavad neile hiljem pensioni, juhivad autobusse ja müüvad poes saia? Ei, seda teevad vaid tulevaste pensionäride lapsed, kes praegu eksisteerivad üksnes oma isade fantaasiates ja emade unistustes. Et tulevased kokapoisid ja köögitüdrukud saaksid sündida, laske oma munasarjad valla juba nüüd!

Võid ju osta tõukoera, kasida ja kammida teda ning tassida näituseid pidi, aga lõpuks sureb ta ikka maha enne sind ja kes sind siis lohutab? Järgmine koer? Saad vanaks ja hakkad seletama oma koerale, et kallis Royal Indian Rose IV, sinu eelkäijad Royal Indian Rose I, Royal Indian Rose II ja Royal Indian Rose III olid hoopis teistsugused ja paremini käituvad koerad. Ei, koer ei päästa sind, vanainimese suurim rõõm on ikkagi see, kui lapsed ja lapselapsed lõpuks külla jõuavad.

Või mõtled sa, et sul on su töö ja seal sind hinnatakse? Ära muretse, kui tuleb järgmine kriis ja koostatakse koondatavate nimekirja, siis sa alles näed, keda tegelikult hinnatakse.

Äkki mõtled sa, et lapsed takistavad su hobisid? Ühel päeval oled vana ja su kondid valutavad, kas su lohesurfi laud või kettagolfi varustus sõidutavad sind arsti juurde ja lohutavad, et vahest on mõned aastad ikka veel elada jäänud?

Või veel hullem, oled kunstiinimene ja mõtled, et su loomingul on väärtus? Kui sured ilma järeltulijateta, lähevad su maalid kohalikule omavalitsusele ja selle korraldatud oksjonil selgub tegelikult, mida su kunst väärt on. Kui sul on lapsi, on vähemalt lootus, et mõni su teos lõpetab sauna eesruumi kaunistuse ja mitte Iru jaama toorainena.

Niisiis kallid naised, vabastage oma munasarjad. Tehke seda Eesti Vabariigi, Jüri Ratase valitsuse ja miks mitte ka iseenda seksuaalse lõbu nimel!

PS! Mehed, meil on teile ka väike sõnum. Kuulge, misasja te seal Läti vahet käite, alkoholi aktsiis langes ja nüüd on ka Eestis alkoholi hind igati taskukohane. Riigieelarve vajab teie panust nüüd ja kohe, mitte kunagi hiljem! Mehed, ärge unustage, et teil on kohustused nii isamaa kui ka riigieelarve ees.