“Mina paneks küll edasi, aga kardan, et Keithi veri on juba liiga lahjaks jäänud. Alati, kui me koos kuhugi läheme, ilmub välja politsei ja teeb mulle protokolli, kuna laipa pidavat transportima kirstus.”

Keith Richards (67), kes oma hiljuti avaldatud autobiograafias tunnistab end vähemalt 25 000 lapse bioloogiliseks isaks, vastas komplimendile komplimendiga: “Ei tea, kes meist siin see vana on! Minu l**t seisab igal juhul paremini kui Micki t***u!”

Samas väidavad arstid, kes kogu bändile hiljuti tervisekontrolli tegid, et tegelikult on Richards juba osaliselt surnud, liikudes veel vaid tänu kõigile karjääri jooksul tarbitud narkootikumidele. Testid näitavad, et Richardsi keha on mumifitseerunud, ja kuigi osaliselt elus, ei taha veri selles enam hästi ringi käia.

Mis puutub rütmikitarrist Ronnie Woodi (63), siis on tema kokkukuivanud maks kõigest tabletisuuruseks kahanenud.

“Mul oli hiljuti taas närvivapustus,” rääkis ta Kensingtonis toimunud heategevusüritusel publikule esinedes. “Minu lugemist mööda oli see juba 341. kord, aga selliste mahtude juures võin ma vabalt ka mõnekümnega mööda panna,” lisas Wood.

Ja kuidas käib bändi džentelmeni Charlie Wattsi (69) käsi?

Arstide raporti järgi olevat ta nii vanaks jäänud, et tema veenidesse tuleb igal hommikul formaldehüüdi pumbata, muidu läheks liha lihtsalt mädanema.

“Kui me mõnel välikontserdil mängime, hakkavad mu pea kohal kohe raisakotkad tiirutama,” kurdab Watts. “Mick ja Keith peavad neid oma kitarridega tõrjuma, trummipulkadest jääb neetud elukatele väheks. Isegi kui ma veel nendega vehkida suudaksin...” tunnistas ta.

“Rolling Stones on minu jaoks olnud üks tõeliselt pikk ja vahva reis, aga küllap hakkab see Luciferi-poiss meie ootamisest juba tüdinema,” rääkis Mick Jagger Vossile.

“Aga oma fänne me petma ei hakka ja peame igal juhul veel 15 aastakest vastu, isegi kui Keith täielikuks muumiaks muutub ja Charlie täis toppida tuleks. Samas ei ole võimatu, et teadlased leiavad aastaks 2025 vananemisvastase ravi ja me võime terve igaviku ringi tuuritada.”