„Muidugi pole ma mingi anti******. Kogu see lärm on täiesti läbinähtavalt ******* vandenõu minu vastu,“ ütles Kaalep, kes imiteeris rääkides **********.

Aga miks siis oli tema bändi albumi kaanel hiigelsuure **** pilt? Ega see ei olnud ometi viide **********?

„Muidugi mitte! Kõik teavad, et ********* kasutas keskmisest suuremaid pitsa****, et kolmekümnemehelistele jalaväerühmadele rühmapitsat valmistada. Sellel albumikaanel on aga **** pilt sellepärast, et kõik bändimehed armastavad väga ****kana. Olge ausad, ilmselt maitseb ka teile ****kana. Armastus ****kana vastu on täiesti süütu harjumus, välja arvatud muidugi vasakäärmuslaste jaoks, nagu teie.“ Kaalep vaatas seda öeldes Kranaadile pahaselt otsa.

„Kust teile üldse tuli selline tobe mõte, et ma anti***** olen? Kes teile seda väitis? Ärge varjake siin midagi, ma tean küll, see oli Jaak Madison, kes seda väidab. Eks me teame seda Jaaku küll, muidugi räägib ta minust igasugu asju. Mina pole sulle mingi anti*****. 100%! Ma tean küll, et teiega rääkimine oli viga. Ega ühest Kranaadi artiklist midagi head ei saa tulla. Või kuidas? Väidate, et Kranaat on täiesti tõsine väljaanne ja kõik teil ilmuv on puhas tõde? No mis, ise ka naerate selle peale, jah.“

Edasi rääkis Kaalep sellest, et tal on ******* mitu sõpra. „******* on üks õige riik. Kõik oleks hästi, kui neid ********* poleks. Mu ******* sõbrad räägivad, kuidas ******* ei tuleks teha kõike seda, mida ****** ******** ei teinud. ***** ei diskrimineeritud, ei aetud kodudest välja, ei konfiskeeritud nende maad ja vara. Mu ****** sõbrad arvavad, et ****** probleemi lahendaks ka see, kui ******** ei tehtaks kõike seda,“ ütles Kaalep.

Kaalep mõtles hetke ja pani siis käe südamele. „Mõistagi pean ma inimõigusi väga tähtsateks. Miski pole olulisem kui inimõiguste järgimine. Inimõiguste austamine iseloomustab kogu mu poliitilist karjääri.“