Barack ja Michelle Obama: “Mis jutt see on, et kuningakoja traditsioonide kohaselt mustanahalisi pulma ei lasta?! Oleme nõus ka teenrite poole peal seisma...”

Dmitri Medvedev ja Vladimir Putin: “Me läheks hea meelega, näiteks raketiga. Aga kui kutset ei peaks tulema, siis kaitsku Jumal Inglismaad – saadame ainult raketid!”

Silvio Berlusconi ja Edgar Savisaar: “Noori tibisid ikka tuleb vä? Saatke fotod – me siis vaatame, tuleme või mitte.”

Urmas Paet: “Palusin kapol orgunnida mõne eestlase röövimine Londonis, et saaksin Liibanoni asemel Inglismaale sõita.”

Hanno Pevkur: “Estibalis Chavez, kes pulmakutset anudes end Mexicos ­Briti saatkonna ees näljutas, kutsutaksegi pulma. Kui britid tahaksid pulma kutsuda kõik eestlased, kes töötutoetusest elavad, tuleks pidu Wembley ­staadionile üle viia.”

Toomas Luman: “Kaubandus-Tööstuskoda tegi kampaania “Talendid Inglismaale pulma!”. Loodan, et sinna läheb rohkem talente kui need seitse, kes Eestisse tagasi tulid...”

Mart Viisitamm: “Jah, sõidan, neil oli pulmatola vaja.”

Peeter Oja: “Ma olen ju nagu inglise kahekorruseline autobuss – nagu sellel, nii pole ka minul ülemisel korrusel juhti.”

Andrus Veerpalu: “Kui Tallinna lennujaama dopingukontrollist läbi pääsen, siis lähen. Prints William usub mind.”

Liis Lass: “Kui ma nüüd kähku prints Harryga kihlun, siis peaksin kindlasti ta venna pulma saama, eksju?”

Vaido Neigaus: “Prints Charles ütles, et kui mõni pulmakülaline ise lahkuda ei märka, siis laseb tal mul neile paar laulu esitada.”

Strippar-Gabriel: “Sõidan striptiisi tegema. Mitte pulma, vaid prints Williami eratalli, tema hobustele. Ma olen ju Farmi-Gabriel!”

Ott Sepp: “Mina lähen Mr Beanina – Rowan Atkinsonina. Maskeerin end ära – käkitegu! Tavaline inglise nägu...”

Märt Avandi: “Ja mina lähen Ott Sepana. Tavaline eesti molu... Mis siis, et ta kutset ei saanud...”

Ženja Fokin: “Briti peaminister David Cameron vajab abi! See idioot tahab pulma minna tavalises ülikonnas. Appi tõttab Ženja Fokin! Tahaks näha, kes mind takistab!”

Julius Assange: “Ei soovita mind kutsumata jätta! Muidu võib info selle kohta, mis pulmas toimus, varsti pressi lekkida...”

Linnar Viik: “Püüdsin faksi kujul läbi lipsata – ei läinud läbi. Saatsin end meiliga – püüti kinni. Viirusena – antiviirus killis ära. Sel pulmal on ikka päris võimas tulemüür ümber! Kui nüüd Tiigri­hüppega ka ei õnnestu, siis jääb minemata.”

Roman Abramovitš: ”Kingin mõlemale jalgpalliklubi. William saab Manchester Unitedi ja Kate kõik Eesti jalgpalliklubid. Sain need keskmise invaklubi hinnaga kätte.”

Rainer Nõlvak: “Mina ja mu meeskond saime kutse. Tõsi, mitte 29ndaks, vaid 30ndaks. Selle aasta “Teeme ära” talgud tulevad Londonis. Kas te üldse kujutate ette, kui palju pärast selliseid pulmi koristada on?!”