Nädala Reinsalu

No mis see inimese elu on kui võitlus tehnoloogilise olmega?

Valitsuse pressikonverentsil 3. septembril

„Kaks kanget otsivad peksupealinna“

Teet Margna ja Kristjan Jõekalda on kurja viiruse tõttu sunnitud rändama kodumaal. Odava meelekõdi otsimiseks käivad nad Pärnust Valga ja Mustveeni läbi kõik keldribaarid ja tantsupõrandad, et üles leida Eesti tõeline peksupealinn. Eesmärk on läbida saade kõigi olemasolevate hammastega. Margnale on antud lisaülesanne leida uus naine, kes oleks temast vähemalt poole noorem.

„4X4: Tallinna eri“

Kuna Xinjiangi koonduslaagrid on koroona tõttu suletud, lähevad meie lemmikud maasturimehed Hiina asemel seiklema Tallinna kõige ohtlikumatele tänavatele. Kas nad pääsevad elu ja tervisega, selgub saatest.

Tõsielusari „Korter“

Tavalisse Lasnamäe korterisse suletakse 6 tavalist eesti meest. Igale poole paigutatud piilukaamerad paljastavad, kuidas mehed joovad õlut, räägivad jalgpallist, naistest ja poliitikast.

„Ott Tänak: veel materjali“

Meie kõigi lemmikeestlasest pajatavad uues sarjas tõestisündinud lugusid uued ja põnevad inimesed, näiteks Oti rehvivahetaja, 4. klassi eesti keele õpetaja ja somaallased, kelle putkast ta vahel purksi ostab. Ära maga maha uusi avastusi Oti hapukurgieelistuste kohta!

Tõsielusari „Lootus ei kao kunagi“

Pensioniealised Eesti naised räägivad, kuidas neisse armusid Ameerika kolonelid ja kindralid, kes oleks väga tahtnud tulla oma elusügist meie võluvate pensionäridega veetma, kui neil vaid oleks raha lennupileti ostmiseks. Saates jälgime seda, kuidas ootusärevil naised lennujaamas oma armastatuid ootavad ja mis edasi saab.

„Ljubov po-estonski“

Sveta Grigorjeva uues vestlussaates arutavad eesti mehed, miks vene naised on paremad.

„Kättemaksukontor: vanad ja koledad“

Naised on jäänud vanemaks, seelikud läinud lühemaks, aga põnevus on säilinud.

„Kutsuge Madison!“

Abipolitseinik Jaak Madison täidab siseminister Mart Helme eriülesandeid. Pilootosas otsib ta Tallinna ülikoolis hobusevargaid.

„Padjaklubi“

Naisi on tabanud beebibuum. Beebide kasvatamisest ülejääva aja täidavad nad võistlemisega, kes suudab oma beebidele ägedamaid brändiriideid ja lastevankreid osta.

„Eesti parim remondimees“

Hobiehitajad võistlevad, kes suudab paremini ehitada. Võidab see, kes suudab ehitusplatsil minimaalset kahju tekitada. Eriauhind kõigile võistkondadele, kes suudavad ehitusel ka midagi päriselt kasulikku korda saata.