90ndatel aastatel näitas õlletootja Budweiser reklaami, millel oli kaks kaunist naist ning kaks rekkajuhti, kes õlut rüüpasid. Michigani osariigi kodanik Richard Overton sai reklaamist innustust, ostis kasti õlut, jõi ja ootas. Aga ilusaid tüdrukuid ei tulnud. End petetuna tundnud Overton kaebas õlletootja kohtusse, süüdistades neid emotsionaalsete kannatuste ja vaimse kahju tekitamises ja nõudse neilt selle eest 10 000 dollarit. Kohus lükkas siiski Overtoni hagi tagasi.

2.Kaebas ennast kohtusse

1995. aastal väitis Virginia osariigi vang Robert Lee Brock, et tema poolt joobes peaga sooritatud kuritegu rikub tema enese (sic!) kodaniku- ja usuvabadust. Siisetulekuta Brock kaebas ennast kohtusse ja nõudis viit miljonit dollarit, lootes, et osariik peab selle kahju hüvitama. Kohus lükkas hagi tagasi.

3. 65 miljonit dollarit väärt püksid

Kui keemiline puhastus kohtunik Roy Pearsoni püksid ära kaotas, nõudis mees firmalt 65 miljonit dollarit vaimsete kannatuste ja ebamugavuse tekitamise eest. Tulemuseks see, et Pearson kaotas nii kohtuasja kui ka töö.

4. Batman kaebas Batmani kohtusse

Türgis asuva linna Batmani linnapea kaebas kohtusse filmikompanii Warner Bros., väites, et see kasutas viimases nahkhiirefilmis Batmani nime ilma linna loata. Samuti usub linnapea Huseyin Kalkan, et filmitegijad on süüdi mitme naise tapmises ja lahendamata mõrvades, kuna "Pimeduse Rüütli" edu olevat Batmani elanikele avaldanud psühholoogilist mõju.

5. Pensionärist playboy

Saksamaa naistekütist pensionär Ralf Eden (77) kaebas kohtusse 19-aastase Katharina Weissi, sest too keeldus temaga magamast, tuues põhjuseks Edeni vanuse.

6. Kahjutasu surnu perekonnalt

Hispaania ärimees Tomas Delgado proovis kohtusse kaevata 17-aastase poisi perekonda, et nõuda neilt välja kahjutasu tema Audile jäetud kriimustuste eest. Konks on selles, et kriimud oli jätnud see sama 17-aastane poiss, kellele Delgado oli otsa sõitnud ja tapnud.

7. Liiga kuulus

Välimuselt korvpallilegendi Michael Jordaniga sarnanev Allen Heckard püüdis kohtusse kaevata sporditarvete tootjat Nike`i, sest Jordani tuntus ettevõtte reklaamides põhjustas talle jäädavaid kahjustusi, emotsionaalset stressi ja kannatusi.

8. Film põhjustas laskmise

1996. aastal kaebasid Patsy Ann Byersi vanemad kohtusse režissöör Oliver Stone`i, väites, et viimase film "Natural Born Killers" põhjustas nende tütr laskmise.  Byers jäi halvatuks pärast seda, kui kaks pätti pärast filmi vaatamist kurja tegema läksid.

9. Anna neer tagasi!

Richard Batista tahtis teda petnud abikaasalt tagasi oma neeru, mille ta naisele kaheksa aastat enne annetas.

10. Vaikus kuulub autoriõiguse alla

Helilooja John Cage`i loomingu õigusi omanud isikud süüdistasid 2002. aastal Mike Batti omamoodi plagiaadis. Nimelt väitsid nad, et Batti laul "Minutes silence" oli Cage`i teose "4`33" koopia, sest ei sisaldanud samuti ei muusikat ega laulu. Kuigi vaikuse autoriõigusite omandamine näeb olevat võimatu, nõustus Batt maksma kahjukannatajatele kohtuväliselt kuuekohalise summa.