Kolmandat aastat järjest korraldatud võistlus toimus kolmes vanuserühmas: põngerPööning (kuni 10aastased), gninööPPööning (11–15aastased) ja tiiiiiPPPööning (16–22 aastased pöönijad).

Parimaks gninööppöönijaks valiti näidendi "Salapärane pööning" autor Eliise Peelo Viljandist. Parimaks tiiipppöönijaks osutus näidendi "Hullud katusel" autor Marite Butkaite Tallinnast. Nooremas vanuserühmas pälvis näidendite "Kratt" ja "Heddalainen" eest žürii eripreemia "julgeim žongleerija" juba kahel eelmiselgi aastal auhinnatud noor näitekirjanik Priit Põldma (pildil) Rakverest.

Virumaa Teatajale on Priit tunnistanud, et tulevikus tahaks ta istuda kindlasti ka ise lavastajatoolil. Ema Pilvi Põldma lisab, et "Priidu mänguasjad ongi paber ja pliiats".  

Vanemas vanuserühmas sai žürii tunnustuse osaliseks näidendi "Koristajad" autor Maili Lehtpuud Kohtla-Järvelt kui parim koomija ja näidendi "Kümnes maailm" kirjutanud Õie Tähtla Viljandist kui uudseim vormija.

Näidendeid hindasid Vahur Keller, Andres Dvinjaninov, Urmas Lennuk, Taago Tubin, Ene Paaver, Kati Kivitar, Ilona Martson, Leino Rei, Andres Roosileht, Karin Rask, Reeda Toots ja Anna-Liisa Õispuu

Kuna võistlusnäidendite tase oli žürii hinnangul kõrge, kavatseb Nuku- ja Noorsooteater tuua sügisel 2006 lavale ka kasseti "Pööningu" parimatest näidenditest.