Soome rahvuslik lennuliin jätkab jõulist vallutustegevust Aasia suunal: mais 2007 lisandub Finnairi lennuvõrgustikule lend Helsingist Kuala Lumpuri. Malaisiasse lennatakse kolmel korral nädalas ja Bangkoki kaudu. Piletid uuele marsruudile jõuavad müüki järgmisel kuul.

Agressiivne muusika põhjustas arreteerimise

Inglismaal asuva Tees Valley lennuvälja turvatöötajad arreteerisid hindust ärimehe, kelle muusikaline maitse oli ärevaks muutnud meest lennujaama sõidutanud taksojuhi. Ajalehe US Today teateil oli 24aastane Harraj Mann palunud sohvrit takso MP3-mängijast esitada Clashi lugu "London calling" ja Led Zeppelini "Immigrant songi". Viimase sõnad ütlevad muuhulgas: "Jumalate vasar / juhib me laevad uuele maale / võitlema võõra väega / lauldes ja hüüdes / Valhalla, ma tulen!" (tõlge Juhan Habicht – toim.).

Manni ohutuse tuvastamine võttis aega sedavõrd kaua, et lennuk jõudis ilma temata lahkuda. Durhami politsei teatas oma seisukohavõtus, et taksojuht tegutses parimaist kavatsustest lähtudes ning turvalisusküsimustes murelikud inimesed on edaspidigi oodatud ametivõime kõigest kahtlasest teavitama.