SANDER UDAM
Neljandas klassis hakkas kokku panema klassi ajalehte, hiljem agiteeris Tabasalu Ühisgümnaasiumi rahvast asutama koolilehte Mina ja Meie.
Möödunud kevadel pälvis 6. klassi poisina oma kirjatükkide “Järelmõtteid presidendivalimistest”, “Venemaa provokatsioonidel pole lõppu näha” ja “Koolide edetabeleid koostada on mõttetu” eest üle-eestilisel koolilehtede võistlusel eripreemia.
Tänavu sügisest õpib Sander Tallinna Reaalkooli 7. klassis.

Mida sellisest poisist arvata?
Sandri ema Õnne: “Teda lihtsalt huvitavad maailma asjad – see teadmistejanu, himu  i g a s u g u s e  info järgi on talle hästi omane! Kes teab, mis sealt lõpuks välja areneb – ta on ju alles kolmeteistkümnene!“
Pille Riimaa, eelmine klassijuhataja Tabasalu ÜGs: “Mitmekülgsete huvidega poiss, otsib alati originaalseid lahendusi! Koolinäidendi (“Nukitsa­mees“) asemel aitas ta klassil teha filmi – kirjutas stsenaariumi ja oli operaator. Ja Sander on väga sõbralik ja aus poiss!”
Merike Vardja, Tabasalu ÜG meedia­ringi juhendaja: “Sandri puhul ei hämmasta isegi enam huvipakkuvate teemade ampluaa, vaid miski muu: muidu poiss nagu temavanused ikka, aga käsitleb asju originaal­selt, oma täiesti uudsest vaatenurgast. Kui Sandriga vestelda, tekib ajuti tunne, nagu räägiksin omavanuse huvitava inimesega!“