Wikipedia kirjutab Getter Jaani kohta järgmist:

Getter Jaani (sündinud 3. veebruaril 1993 Tallinnas) on Eesti laulja ja "Eesti otsib superstaari" kolmanda hooaja finalist. Jaani pääses finaali 11. oktoobril 2009 toimunud "tütarlaste nädala" teises stuudiovoorus. Jaani saavutas saates 4. koha.

Lõpetas Tallinna Kristiine Gümnaasiumi. Praegu (2011) õpib ta Tallinna Tööstushariduskeskuses rätsep-stilisti eriala. Getter Jaani käib ka Kaari Sillamaa Kaunite Kunstide Koolis.

2010. aastal osales Getter "Keskkoolimuusikalis" ("High School Musical"). 2010. aasta suvel osales ta "Tuhkatriinu" filmivõtetel, mängides nimiosa. Film esilinastus 15. septembril.

Esimest korda ETVs 2010. aasta lõpul näidatud telesarjas "Riigimehed" mängis Getter Jaani episoodiliselt iseennast. Getter mängib ka 20. märtsil 2011 Salme Kultuurikeskuses esietenduvas muusikalis "Verelegend".

----

Pakume siinkohal lugejaile võimaluse kirjutada ise endale sobiv artikkel, näiteks kopeerides alloleva teksti kommentaari kasti ja täites lüngad.

Tänavuse "Eesti laulu" finaalkonkursi vaieldamatult parim laul oli "......." Nii selle esitaja ...... kui ka laulu autorid ....... väärivad siirast kiitust.

Kõige kehvema etteaste, nii kahju kui ka pole, tegi ......, sest juba tema esitatud laul .........  oli tema jaoks täiesti sobimatu, et mitte öelda ....

Suuri lootusi võis panna ........, kes esitas laulu .......... Kuid vaatamata ........ oli tulemus .............

Objektiivselt hinnates esindaks Eestit Eurovisioonil tegelikult siiski kõige paremini laul "..........", mis kõlas ......... esituses lihtsalt suurepäraselt.

Eesti Laul 2011 finaal:

1. Hopa'pa-rei! - Ithaka Maria
2. All & Now - Rolf Roosalu
3. Valss - Orelipoiss
4. Rockefeller Street - Getter Jaani
5. Don’t Want Anything - Jana Kask
6. Smile - MID
7. I Wanna Meet Bob Dylan - Outloudz
8. The Storm - Mimicry
9. Be My Saturday Night - Noorkuu
10. Baby Had You - Victoria

Finaliste saab kuulata ERRi lehel.