1. Raul Ranne, Janar Filippov, Tiina Jõgeda: Mängukirg tappis Lauride pere16363
51
18.01.2007
 Mustamäel Vilde teel asuva viiekorruselise maja ees põlevad küünlad. Kollaste rõdudega maja välisukse ette on toodud leinalintidega lillekimpe. Möödunud nädalal juhtus siin neljanda korruse korteris viimaste aastate üks traagilisemaid sündmusi. Reedel kell 16 leidsid korterisse sisenenud politseinikud voodil lebamas kolm surnukeha - noor naine ja tema kaks tütart, üks seitsmeaastane ja teine seitsmekuune.
2. Mihkel Kärmas: Vangid filmisid surmaga lõppenud omakohut15937
47
22.03.2007
 Lähema kuu jooksul jõuab kohtusse kriminaalasi, kus mitme kurikuulsa retsidivisti kõrval satuvad süüpinki kolm vanglaametnikku: Murru vangla endine asedirektor Gunnar Bergvald, julgeoleku osakonna ülem Raivo ­Põder ja vangivalvur Olav T. Kriminaalasi maalib jahmatava pildi, kuidas valvurid tantsisid mõjukate kurjategijate pilli järgi, võimaldasid neile karistusasutuses silmatorkavalt luksuslikku elustiili ega reageerinud "isakeste" omakohtu juhtumitele.
3.Sulev Vedler: Pangatöötajad mõnitasid räigelt kliente15625
91
08.02.2007
 Klienditeenindajad kirjutasid üksteisele, mida nad arvavad klientide kohta, kes istusid parajasti nende vastas teisel pool lauda. Tellerid ei arvestanud, et nende ilkumist näevad kõik suhtluskeskkonna Orkut kasutajad.
Praeguseks on kommentaarid kustutatud.
Jaepanganduse divisjoni direktor Riho Unt saatis esmaspäeva varahommikul üle panga kõikidesse kontoritesse laiali meili, kus märkis, et "töötajad, kes selles intsidendis osalesid, ei tööta enam SEB Eesti Ühispangas.
4. Jüri Muttika: Prostituudi kättemaks14301
30
11.01.2007
 5.jaanuaril 2005 ärkas ehitusmees Urmas Liivo (40) hommikul kell viis. Mees polnud ööseks koju jõudnud, vaid põõnas otse ehitusobjektil, ühe Pääskülas asuva lao puhkeruumis. Eelmisel õhtul oli jäädud töökohale pidutsema. Kõrval norskas tema paarimees ja peokaaslane Reimo Tenor (27). Mehi äratas ootamatu prõmmimine välisuksele."Nagu ukse lahti tegin, sain vastu hambaid," meenutab Liivo. "Olen varem poksiga tegelnud, oleks vastu pannud, aga nad pudenesid sisse nagu tarakanid.
5. Krister Kivi: LISATUD FOTOD JA VIDEOD! Eesti pättide jälgedes Itaalias13651
16
01.03.2007
 Via Roma läbib miljoni elanikuga Torino linna otsekui maagis välgatav kullasoon - just selle värskusest läikiva tänava äärde on koondunud parimaist parimad poed. On veebruari viimane esmaspäev ja taevas Põhja-Itaalias kevadiselt sinine ja kõrge, kuid ikkagi hakkab mul Via Roma ja Via Cesare Battisti ristmikul seisatades halb. On piinlik ja häbi, sest eestlased on siin olnud enne mind.
See pole mingi soe hemingwaylik "igas-sadamas" tunne.
6. Madis Jürgen: Edgari värske kampaaniameister Siret Kotka11257
32
25.01.2007
 Triigi alev, kuus kilomeetrit Väike-Maarjast. Suure maja viimane nurgapealne korter.
Uksekell ei tööta. Elektrit ei paista olevat. Koputan.
"Keegi vist koputab?" Pimedast esikust astub välja Sirle Kotka, Sireti ema.
Tutvustan, et ajalehe juurest. Et tahaks küsida, kuidas Siret nii varakult poliitikasse sattus.
Ema: "Ei mina ei räägi midagi. Temal on oma elu ja minul on oma elu!"
Proovin edasi.
7. Madis Jürgen: Helle Meri: Ma usun, et Lennart oli ära minnes õnnelik10737
37
22.02.2007
 "Noh? Saadeti maale komandeeringusse!?"
Helle Meri seisab keset tuba, käed bravuurselt puusas, ja annab linnulennulise ülevaate Kabelineeme ilmaoludest aastaaegade kaupa. Suvel oli meri siin vaikne nagu peegel, septembris hakkab juba tembutama ja möödunud talvel oli ikka püstihull!
Paigutab meid istuma helevalgele diivanile akna all, et saksa lambakoer Mattias Rust (8) saaks tõmmata keelega lörtsti üle mu nina ja pühenduda loodusfotograaf Muusikuse püksisääre fundamentaalsele läbinuusutamisele.
8. Mihkel Kärmas: Meeritsa, Sõõrumaa ja Lõhmuse megakasum koolilaste arvelt10434
47
15.03.2007
 Jaanuari algul tabas Audentese erakooli Tartu osakonna õpilasi, nende vanemaid ja pedagooge halb uudis. Juhtkond teatas ootamatult, et koos eelkooliga 231 õpilasega asutus sulgeb majandusliku ebaefektiivsuse tõttu kevadel uksed.
Järgnenud kuude jooksul sai aktiivsetele vanematele aga selgeks, et kool mitte ainult et oleks tegelikult jätkusuutlik, vaid uste sulgemine teeb Audentese omanikud umbes 30 miljoni krooni võrra rikkamaks.
9. Heidit Kaio: SMS-laenu petturitel üle kahesaja ohvri 9610
28
08.03.2007
 Kelmid kasutavad ära inimeste kergeusklikkust ning peaaegu olematu turvakontrolliga SMS-laene, kus raha saamiseks piisab vaid nimest, isikukoodist ja pangaarve numbrist. Neid kahte ühendades tellivad nad raha võõrale arvele, olles enne meelitanud inimeselt välja loa kasutada tema pangakontot või isegi internetipanga koodid.
Laenukontorid hakkasid mobiiltelefonit­si kiirlaenu pakkuma alles ­möödunud ­aasta sügisel. Teenuses endas ei ole ­midagi ­ebaseaduslikku.
10.Argo Ideon, Tarmo Vahter: Sõjaväeluure nuhkis riigiametnike järele 8202
33
22.02.2007
 Uurimine näitab ilmselt üksikasjalikult, kuidas luurajad on kiivalt nuhkinud paljude kaitseministeeriumi ametnike ja tsiviilisikute järele ning oma tähelepanekuid kirjalikult vormistanud.
Selle asemel, et tegelda näiteks Venemaa ründevõime analüüsiga, kirjutasid Eesti sõjaväeluurajad memosid sellest, kes Eesti riigiametnikest kellega suhtleb ja keda tunneb.
"See on lihtsalt haige," kirjeldas üks luurajate pabereid näinud inimene.
*KUKU-raadio saate "Keskpäevatund" ankur Rein Kilk vihjas eelmise nädala saates ,et Lauride pere mõrva põhjus võis peituda hoopis HI viiruses.