Selline planeedikombinatsioon mõjub soodsalt peaaegu kõigi ettevõtmiste, eriti aga juriidiliste asjaajamiste ja kinnisvaratehingute kordaminekule, õigete otsuste tegemisele, tulevikuplaanide koostamisele ja aja ratsionaalsele planeerimisele. Võib loota, et selle seisu mõjul alustab märtsis valitav uus Riigikogu oma tööd üsna aktiivselt ja entusiastlikult. Tõenäoliselt hoogustub ka ametiühingute liikumine ja sotsiaalhooldusalane tegevus.

Üksikisiku tasandil toob see seis tavalisest rohkem tööalaseid reise ning annab soodsaid võimalusi teadmiste täiendamiseks ja õpingute alustamiseks nii kohalikes õppeasutustes kui ka välismaal. Olete tasakaalukas, kohusetundlik, enesekindel ja ettevõtlik ning tegutsete läbimõeldult.

Alates septembrikuust läheb asi keerulisemaks. Jupiter ja Saturn loobuvad koostööst ja hakkavad tegutsema kumbki omaette. Selle tulemusena kaob teil ülevaade sellest, mis teis ja teie ümber õieti toimub. Kord olete üliaktiivne ja seote ennast kõikvõimalike ettevõtmistega. Kõik sujub suurepäraselt, kuni põrkute ületamatutele takistustele ja jooksete ummikusse.

Mingil ajal võite kaotada usu endasse ja oma võimetesse ning langeda pessimismi. Võib-olla hakkate norima pisiasjade kallal ning kritiseerima iseennast ja kõiki teisi. Suhted pingestuvad ja ükski töö ei edene.

Pöörake suuremat tähelepanu oma tervisele, sest see on ajavahemikul septembri algusest aasta lõpuni tavalisest ebastabiilsem. Hoiduge ülepingutusest.

Ärge unustage aeg-ajalt heitmast pilku "Astroloogilise Abimehe 2007" igapäevastele nõuannetele ja hoiatustele. Kuna planeediseisud mõjutavad eri päikesemärkide all sündinuid mõneti erinevalt, siis anname järgnevalt lühiülevaate 2007. aastast päikesemärkide lõikes.

Edda ja Eduard Paukson

JÄÄR. Tõenäoliselt jääte selle aastaga igati rahule. Planeediseisud pakuvad teile ohtralt häid võimalusi igas eluvaldkonnas, eriti aga õpingute alustamiseks ja jätkamiseks, reisimiseks ja uute projektide käivitamiseks. Rahaline seis peaks olema aasta otsa täiesti stabiilne. Tänu Saturni soodsale mõjule pole vähemalt suve lõpuni kellelgi põhjust teile ette heita tormakust ja järelemõtlematust ega omakasupüüdlikku käitumist. Tegutsete aktiivselt ja asjalikult ning ei põlga ära ühtki tööd. Suhtlete vabalt ja sundimatult ning saate kõigiga hästi läbi. Tegelete meelsasti lastega, kuid kipute ehk veidi liialt piirama nende tegevusvabadust. Väga võimalik, et huvitute looduskaitsest, heategevusest ja inimõiguste eest võitlemisest. Seisud on kuni septembrikuuni ülisoodsad tähtsate lepingute sõlmimiseks ning suuremate äri- ja rahatehingute sooritamiseks. Olete edukas juriidilistes asjaajamistes ning spordis võite saavutada erakordselt häid tulemusi, eriti ohtlikumatel ja suurte kiirustega seotud aladel. Kui töötate haridussüsteemis, lastearstina, laste või noorte sporditreenerina, mõnes lõbustusasutuses või turismifirmas, siis olete ä ärmiselt kohusetundlik ja teete oma tööd suure põhjalikkusega. Kuid sõltumatult sellest, kus või kellena te töötate, on teil sel aastal täiesti reaalne võimalus saada palga- või ametikõrgendust.

Tervis peaks olema kuni suve lõpuni täiesti stabiilne. Kuid alates septembrikuust tuleks sellele pöörata suuremat tähelepanu. Kimbutama kipuvad külmetushaigused ja närvitsemisest tingitud seedehäired. Olete vastuvõtlikum ka nakkustele. Hoiduge liigsetest füüsilistest pingutustest ja ravige ennast haigusnähtude ilmnemisel korralikult terveks, muidu võib kõige lihtsamgi tervisehäire võtta kroonilise iseloomu. Mõnel juhul võib teile aasta lõpukuudel muret teha vanemate tervis.

Alates septembrist võivad teie suhted töökaaslastega minna jahedamaks. Tõsiseid konflikte vist siiski ei teki. Oma seisukohtade, arvamuste ja tahtmiste vägisi pealesurumise ning pisiasjade kallal norimisega kipute pingestama kõiki teisigi suhteid. Kui tahate vältida mõnede suhete katkemist, siis peate oma käitumise võtma tugeva kontrolli alla. Võimalike lahkhelide tekkimise üks põhjusi abielusuhetes võib olla teineteise vajaduste ja soovide valesti mõistmine. Jälgige, et kõik teie ettevõtmised ja tegemised oleksid ranges kooskõlas seadusenõuetega ning püüdke hoiduda sattumisest ohtlikesse paikadesse.

SÕNN. Teid ootab mitmekesiselt tegevusrohke aasta. Olete hästi avatud kõigele uuele ning lähenete kõigele, millega kokku puutute, loominguliselt. Huvitute kunstist, kirjandusest ja muusikast ning võite neis valdkondades saavutada märkimisväärseid tulemusi. Selle aasta planeediseisud on teile soodsad uute ideede esitamiseks ja realiseerimiseks. Seda eriti juhul, kui töötate tervishoiusüsteemis, politseis, päästeteenistuses, kaitsejõududes, maksuametis või kinnisvarabüroos. Kuigi te ei sea endale eesmärgiks kõrgemale ametikohale või ühiskondlikule positsioonile tõusmist, võidakse teile teha sellekohaseid pakkumisi. Tööalased ja isiklikud suhted on vähemalt kuni suve lõpuni valdavalt pingevabad ja sujuvad ladusalt, kui mitte arvestada vahel vastastikusest möödarääkimisest tekkida võivaid segadusi. Tõenäoliselt värskendate sel aastal oma sõprusringkonda. Lõpetate suhtlemise nendega, keda peate mingil viisil igavaks ja vanamoeliseks, ning sõbrunete niisuguste inimestega, kes aitavad teil muuta elu senisest värvikamaks.

Kuni septembrikuuni tegelete päris palju oma koduga. Teete remonti, kujundate ruume ümber, vahetate mööblit, korrastate aeda ning hoolitsete lillede ja ilupuude eest. Võib-olla teete tõsisemat põllutöödki. Oskate suurepäraselt hoida tööasju ja kodust elu teineteisest lahus. Arvatavasti puutute mingil moel kokku mõne kinnisvaratehingu, pärandusasja või ühisomandiga seotud asjaajamisega. Sedasorti asjadega tegelemiseks on planeediseisud igati soodsad. Võib juhtuda, et otsustate vahetada elukohta.

Alates septembrikuust ei lähe teil kõik nii ladusalt kui varem. Tööalastes ja ka kodustes asjaajamistes kipub tekkima takistusi. Aeg-ajalt olete tujukas ning ülemäära kriitiline nii teiste kui ka iseenda suhtes. Ilmutate ülemäärast nõudlikkust pereliikmete vastu ning keeldute kuulda võtmast teiste arvamusi ja nõuandeid. Nii mõneski asjas võite minna liialdustesse, vahel aga kõhklete oma võimetes ja pelgate käsile v&a mp;o tilde;tta mõnda uut tegevust. Seltskondlik suhtlemine kipub soikuma. Peaksite rohkem osa võtma meelelahutuslikest üritustest, see maandaks teisse kogunevaid pingeid ja tõstaks tõhusalt teie töövõimet.

Tervis on teil sel aastal pisut muutlik. Peamiselt võivad esineda jalaliigeste valud ja valest toitumisest tingitud seedehäired.

KAKSIKUD. Kui teil on viimaste aastate jooksul abielusuhetes tekkinud suuri pingeid ja tõsiseid probleeme, siis aitavad selle aasta planeediseisud teil neid suhteliselt kergesti ületada. Oskate rutiinselt igavaks muutunud abiellu tuua uut sära ja romantikat. Kindlasti mõjub sellele värskendavalt ühine puhkusereis. See on hea aasta ka kõigi teiste partnerlussuhete parandamiseks. Loote mängleva kergusega uusi kasulikke suhteid. Kui olete juba mõnda aega abiellumiseks hoogu võtnud, siis teete selle nüüd arvatavasti teoks. Väga võimalik, et teete partnerlussuhetes mingisuguseid muudatusi. Võite näiteks abielupartnerist saada ühtaegu väga hea koostöö- või äripartneri.

Olete avatud kõigele uuele. Rutiinne töö, konservatiivne töökorraldus ning igasugused reeglid, mis kitsendavad teie tegevusvabadust, teevad teid närviliseks. Aeg-ajalt võite ilmutada mässumeelsust ning minna töökaaslaste ja ülemustega riidu. Võib-olla otsustate vahetada töökoha mõne niisuguse vastu, kus te saate vabamalt ellu viia oma värskeid tulevikule orienteeritud ideid. Pole välistatud, et saate ootamatult mõne sellekohase huvitava pakkumise, mille te arvatavasti kõhklematult ka vastu võtate.

Kui juhtute kokku puutuma kinnisvaratehingute, ühisomandiküsimuste või ükskõik missuguste juriidiliste asjaajamistega, siis olge hästi tähelepanelik ja ettevaatlik. Ärge andke ühtki allkirja, enne kui olete kõik pisiasjadeni läbi analüüsinud. Olge ka rahaga ümberkäimisel ülimalt hoolas ning ärge jätke oma raha, dokumente, võtmeid ega muid esemeid laokile.

Ehkki olete sel aastal hästi abivalmis ja hoolitsev, suhtlete kuni septembrikuuni oma sugulaste, naabrite ja tuttavatega üsna loiult. Kui õpite midagi või tegelete kirjatööga, siis võib teil tekkida raskusi mõtete koondamisega. Ajuti võib ka mälu teid alt vedada.

Alates septembrikuust hakkate suuremat tähelepanu pöörama kodustele asjadele. Võtate käsile remondi või teete seal mingeid muid suuremaid muudatusi. Võib-olla otsustate vahetada elukohta. Suhted pereliikmetega kipuvad olema maiselt praktilised. Võiksite vähemalt lastele pisut rohkem õrnust ja hellust jagada. Suhtlete üsna tihedalt oma vanematega ja aitate neid meelsasti igas asjas. Võite ka ise arvestada nende abi ja nõuannetega.

VÄHK. Peate sel aastal olema ettevaatlik ja tähelepanelik juriidilistes asjaajamistes, lepingute sõlmimisel ning äri- ja rahatehingute sooritamisel. Hoiduge mõtlematust kiirustamisest, millele planeediseisud kipuvad teid kallutama, ning analüüsige kõik pisidetailid hoolikalt läbi, enne kui millegagi nõustute. Peate üldse kõigis ettevõtmistes tegutsema hästi läbimõeldult, muidu võite sattuda keerulistesse olukordadesse, millest väljatulek nõuab suurt nutikust ja energiakulu. Usaldage rohkem oma intuitsiooni, see näitab teile kätte õige tee.

Ka töökaaslaste nõuandeid võite üldjuhul usaldada. Saate nendega hästi läbi ja suhtl ete meelsasti ka tööväliselt. Tervis on stabiilne. Kui mingi tõbi tulebki kimbutama, siis annab ravi üllatavalt häid tulemusi ja te paranete kiiresti. See aasta võib teile ootamatult tuua mõne ahvatleva ja soodsa reisimisvõimaluse. Ärge jätke seda võimalust kasutamata, sest kindlasti kujuneb see reis väga huvitavaks ja osutub mitmes mõttes kasulikuks. Avaneda võib ka häid välismaale õppima asumise võimalusi.

Vähemalt kuni suve lõpuni võivad teie sissetulekud olla veidi väiksemad neist, millega olete harjunud. See paneb teid muretsema ja rohkem tööd rabama. Muretsemiseks ei ole tegelikult vähimatki põhjust. Rahahätta ja majanduslikku kitsikusse jäämise kartuse võite peast heita. Soovi korral võite kerge vaevaga leida kindla ja pidevalt suureneva sissetulekuga püsiva töö. Planeediseisud on selleks soodsad. Igaks juhuks hoiduge võimalust mööda laenude võtmisest ja andmisest. Arvatavasti puutute mingil moel kokku kinnisvara, ühisomandi, päranduse, maksude või kindlustusega seotud asjaajamistega. Tülide või muude tõsisemate probleemide tekkimisel neis asjus kasutage kindlasti kogenud juristi abi.

Ajavahemikul septembri algusest aasta lõpuni tõmbute aktiivsest suhtlemisest tagasi, eriti oma sugulaste ja naabritega. Suhtlete nendega ainult seesmise kohusetunde sunnil. Mälu on tavalisest kehvem ning võib teid olulisel hetkel alt vedada. See annab ennast tunda peamiselt õppimise protsessis, eriti keelte õppimisel.

Jõulupühade ja aastalõpuga jääte arvatavasti väga rahule. Planeediseisud loovad kõik vajalikud tingimused sõbraliku ja romantilise õhkkonna tekkimiseks kõikjal, kus te sel ajal viibite.

LÕVI. Kuni septembrikuuni läheb teil kõik päris ladusalt. Teie emotsioonid on kenasti tasakaalus ning te oskate vastavalt hetkeoludele valida õiged tegutsemismeetodid. Olete enesekindel ning tavatult kohusetruu ja töökas. Saate edukalt hakkama mis tahes ülesandega, sealhulgas keerulise, suurt püsivust ja füü-silist jõudu nõudva ja ka tüütult igava rutiinse tööga. Teete kõike põhjalikult ega jäta ühtki lahtist otsa ripakile.

Suuremate äri-, kinnisvara- ja rahatehingute jaoks on planeediseisud kõigiti soodsad. Ainult teadusuuringutes ja loomingulises töös ei ole te eriti edukas. Pisut vajaka jääb kujutlus- ja keskendumisvõimet. Kui töötate mõnes kultuuri-, lõbustus- või lasteasutuses, siis tekib teil arvukalt ideid huvitavate ürituste korraldamiseks ning te tunnete oma tööst suurt rõõmu. Rahaline seis võib olla pisut muutlik, kuid lausa jänni jäämist pole karta. Kui vahel tulebki kitsas kätte, leiate alati mingi võimaluse vajaliku summa kokku saamiseks.

Oskate mõistlikult jaotada oma aega töö, kodu ja meelelahutuste vahel. Lastega on teil haruldaselt hea kontakt. Mõistate nende soove ja vajadusi ning jätate neile piisavalt suure tegevusvabaduse. Ka vastassoo esindajatega on teil kontakt imehea ning romantilise elu valdkonnas sujub kõik ladusalt. Süütu flirtimine võib kergesti viia tõsise armumiseni. Kui olete naine, siis võib teil tekkida vastupandamatu lapsesaamise soov.

Ajavahemikul septembri algusest kuni aasta lõpuni hakkavad teid igapäevased kohustused ja rutiinne töö tüütama. Suhted ülemuste, töökaaslaste ning äri- ja tööpartneritega ning ka abik aasaga võivad minna keeruliseks. Tuleb ette üksteisest valesti arusaamist ning tüliga lõppevaid vaidlusi. Aeg-ajalt käitute ettearvamatult ja ilmutate mässumeelsust. Mõni kadetseja võib teile partneri või partnerile teie kohta laimujutte rääkida. Võib juhtuda, et hakkate elukaaslasega vastastikku teineteist süüdistama tunnete mahajahtumises. Ärge hakake omavahel sõdima ja suhet lõhkuma. Sel aastal oleks see äärmiselt vale teguviis. Kui arvate, et midagi on hakanud viltu minema, siis istuge parem kahekesi koos maha ja arutage rahulikult tekkinud olukord läbi. Kindlasti leiate mingi mõistliku lahenduse. Ent arvatavasti on kõige targem võtta kätte ja üllatada kaasat millegi hästi toredaga. Tõenäoliselt paneb see ainsa hetkega kõik asjad jälle paika.

NEITSI. Sel aastal on teil vist suur soov teisi abistada ja kellegi eest hoolitseda. See soov võib kasvada nii tugevaks, et te ühinete mõne rühmitusega või otsite niisuguse töökoha, mis on otseselt seotud meditsiinilise, majandusliku või muusuguse abi osutamisega. Olge ainult ettevaatlik, et te suures aitamise tuhinas liiale ei läheks, abi valedele inimestele ei pakuks ja seda kellelegi vägisi peale ei suruks. Kui tegelete arstiteadusliku uurimistööga, eriti farmaatsia liinis, siis tõotavad selle aasta planeediseisud teile suurt edu.

Arvatavasti muretsete oma tervise pärast rohkem kui muidu. Ehk oletegi veidi vastuvõtlikum nakkustele ja tavalisest tundlikum ravimite suhtes ning ajuti kimbutavad teid närvitsemisest tingitud seedekorratused. Ent enamalt jaolt te lihtsalt sugereerite oma elava fantaasiaga endale külge mõne haiguse sümptomid.

Kuni septembrikuuni pöörate suurt tähelepanu kodu korrastamisele ja elutingimuste parandamisele. Te lausa naudite eluruumide maitsekamaks ja õdusamaks muutmist ning koduaia ja ümbruse kujundamist ja kaunistamist. Suhted pereliikmete ja vanematega on väga head. Teile meeldib kutsuda külalisi ja korraldada aiapidusid. Saate endale päris palju uusi tuttavaid.

Tõenäoselt puutute kevadel või suvel kas tööalaselt või mingil muul moel otseselt kokku mõne kinnise asutusega. Olge hästi seaduskuulekas ja jälgige, et kõik teie ettevõtmised ja tegemised oleksid rangelt seaduslikud.

Ajavahemikul septembri algusest kuni aasta lõpuni te eriti ei hooli seltskondlikust suhtlemisest ega lõbutsemisest. Tööalastes, abielu- ja muudes partnerlussuhetes võib tekkida pingeid. Suuresti kutsute neid esile ise oma ettearvamatu ja puhuti mässumeelse käitumisega. Võtke ennast kontrolli alla ja hoiduge suhete mõtlematust purustamisest. Suhetes töökaaslastega võib tulla segadusi üksteisest möödarääkimise ja vastastikuse valestimõistmise tõttu. Aeg-ajalt olete pisut hajameelne ning teil on raskusi tõsisemale tegevusele keskendumisega. Ent kui teie töö on otseselt seotud kunsti, muusika, kirjanduse või ükskõik mis laadse loominguga, siis see edeneb ülihästi ja ka teie suhted kolleegidega on suurepärased.

KAALUD. Selle aasta planeediseisud kallutavad teid nii aktiivsele suhtlemisele kõigiga, et teil ei taha naljalt aega üle jääda millegagi tõsisemalt tegelemiseks. Igapäevane rutiinne töö edeneb väga visalt. Tegelete intensiivselt lastega. Teete kõik, et õpetada neid hindama kunsti, muusikat ja rahvuslikku kultuuri. Hoolitsete nende eest ja kaitsete neid kõige kurja vastu. Kuid pidage sellega pisut piiri. Mõel ge järele, kas liigne hoolitsemine ikka on päris õige meetod lastele eluraskustega iseseisvalt toimetulemise õpetamiseks. Käite tihedamalt läbi lähemate sugulaste ja naabritega. Aitate üksteist ja veedate ühiselt aega.

Kuni septembrikuuni olete tuubil täis loomingulist inspiratsiooni, millest teil on palju kasu, kui olete pedagoog, keeleteadlane, kirjanik, ajakirjanik, arvutispetsialist, turismi- või transpordifirma töötaja. Sellest on palju kasu ka keelte õppimisel ja enesetäiendamisel mis tahes liinis. Käitute diplomaatiliselt ning oskate üllatava kergusega lahendada igasuguseid konflikte ja lepitada omavahel tülitsevaid pooli. Sõpradega suhtlete veidi passiivsemalt. Võib-olla leiate, et mõned neist on kuidagi igavad ja vanamoelised ning te vahetate nad erudeeritumate vastu välja. Väga võimalik, et huvitute sotsiaaltööst, heategevusest ja ametiühingute liikumisest.

Alates septembrikuust püüdke tegutseda nii, et kõik teie ettevõtmised oleksid ranges kooskõlas seadusenõuetega. Vältige ohtlikesse piirkondadesse ja tundmatuisse seltskondadesse sattumist ning olge ettevaatlik suurte loomadega kokkupuutumisel. Võib juhtuda, et mõni salajane vihavaenlane püüab kahjustada teie mainet ja nurjata teie plaane. Tööl kipute vahel käituma ettearvamatult ja ehk mässumeelseltki. Hoidke ennast ohjes, kui tahate töökaaslastes leida liitlasi oma originaalsete mõtete elluviimisel. Füüsilises tegevuses järgige kõiki ohutusnõudeid ning püüdke liikluses olla hästi ettevaatlik ja tähelepanelik. Tervis peaks teil aasta läbi olema üsna hea, kuid mõnikord võib esineda äkilisi tervisehäireid. Niisugustel puhkudel ärge viivitage arsti poole pöördumisega.

SKORPION. Sel aastal võib teie majanduslik seis tublisti paraneda. Teil on harukordselt hea vaist ja õnn rahaasjus ning te oskate leida tasuvaid tööotsi ja muid kasulikke sissetulekuallikaid. Sülle võib kukkuda isegi suurem loteriivõit. Igaks juhuks võiksite "Astroloogilise Abimehe 2007" kalendaarsest osast järele vaadata, millistel päevadel võib teil loteriis rohkem vedada. Kui olete sportlane, arst, jurist, või poliitik, siis peaksid teie sissetulekud olema enam kui rahuldavad. Ärge teenitud raha ainult liiga kergekäeliselt laiali jagage.

Tööst vaba aja veedate kõige meelsamini kodus. Olete hoolitsev oma vanemate ja pereliikmete vastu ning aitate neid kõikvõimalikul moel. Suhted nendega on valdavalt pingevabad, kuid aeg-ajalt võib ette tulla vastastikusest möödarääkimisest ja üksteise valesti mõistmisest tekkivaid vaidlusi ja nägelemisi. Andke lastele veidi suuremat tegevusvabadust ning püüdke nende julgetele mõtetele ja ideedele anda võimalikult objektiivne hinnang. Teie heakskiit loeb neile tihti väga palju.

Kuni septembrikuuni on teil arvatavasti väga palju tööd. Kuidas te sellega toime tulete, sõltub suurel määral teist endast. Kui võtate oma tahtejõu ja kohusetunde kokku, siis saate kõigega hakkama. Võtke kuulda ka kogenud töökaaslaste nõuandeid. Ent kui hakkate oma võimetes ja oskustes kahtlema, siis jäävad teil pooled tööd tegemata. Koju minnes heitke töömõtted peast ja puhake ennast järgmiseks päevaks korralikult välja. Karjääriredelit pidi kõrgemale tõusmisest ei ole te eriti huvitatud. Selleks ei avane kuigi häid võimalusigi. Võib juhtuda, et mängite ise mõne võimaluse maha, minnes ülemusega lihtsalt tülli. Kui töötate mõnes laste-, lõbustus- või kultuuriasutuses, siis olete ilmselt hästi aktiivne ning lausa pakatate huvitavate ürituste korraldamise ideedest. Haarate õhinal kinni kõigest uuest, mis võiks muuta teie töö värvikamaks ja tulemusrikkamaks. Kindlasti kohtute töö kaudu õige mitme huvitava ja originaalse inimesega. Olge vähemalt kuni suve lõpuni hästi ettevaatlik ja tähelepanelik lepingute sõlmimisel ja teistes paberlikes asjaajamistes. Kontrollige kõik dokumendid hoolikalt üle, enne kui neile allkirja annate.

Ajavahemikul septembri algusest aasta lõpuni võib teie sõprusringkond ootamatult muutuda. Tõenäoliselt saate endale mõne uue, hästi kindla sõbra, kes on teist kas tublisti noorem või vanem. Ta võib mingi eriskummalise pakkumisega või mõnel muul moel tuua teie ellu suure muudatuse. Esialgu ei pruugi see muudatus teile põrmugi meeldida, kuid mõne aja pärast saate aru, et sellist muudatust te tegelikult vajasitegi. Ise ärge hakake üheski eluvaldkonnas uisapäisa muudatusi tegema. Teie suhted sõpradega on asjalikud. Võib juhtuda, et nad tõmbavad teid kaasa kas ametiühingute töösse või mõnda liikumisse, mille eesmärk on inimõiguste eest võitlemine ja puudustkannatajate abistamine. Ent kui keegi teine üritab teid kaasata mingi teistsuguse rühmituse tegevusse, siis olge nõusoleku andmisega väga ettevaatlik. Vältige sattumist ohtlikesse paikadesse ja olge tähelepanelik liikluses. Tervis võib olla veidi muutlik. Kui mõni haigus tuleb kimbutama, siis laske ennast arstil põhjalikult kontrollida. Mõnel juhul võib teile muret valmistada mõne sugulase tervis.

AMBUR. Sel aastal õhutab teid hoogsale tegutsemisele igas liinis teie juhtplaneet Jupiter. Kuid mõnikord võib selle kõike küllaga andva planeedi taganttõukamine minna nii tugevaks, et minetate piiritunnetuse ja lähete liialdustesse. Õnneks hoiab maiselt praktiline Saturn kuni septembrikuuni Jupiteril valvsalt silma peal ja paneb õigel ajal pidurid peale. Tänu nende planeetide sellisele koosmõjule tuleb teil ilmatu tore, mitmekülgne ja viljakas aasta. Kõik, mis te iganes ette võtate, sujub kiiresti ja ladusalt. Olete heatujuline, vastutulelik ja igas asjas aktiivne. Teil avaneb päris palju häid teenimise, õppimise ja reisimise võimalusi. Vähemalt kuni septembrikuuni oskate rahaga üllatavalt mõistlikult ümber käia. Tervis on hea. Kui teid kimbutabki mõni haigus, siis annab ravi sel aastal häid tulemusi. Võimalikud on siiski ülepingutusest tingitud tervisehäired ja mitmesugused traumad. Seepärast peaksite olema ettevaatlik ning hoiduma riskimisest sportimisel ja igasuguses füüsilises tegevuses.

Teiste planeediseisude kaasmõjutusel võib teil siiski tekkida mõningaid raskusi õpingutes, lepingute sõlmimisel ning raha- ja äritehingute sooritamisel. Ent kui tegutsete läbimõeldult, siis on need üsna hõlpsasti kõrvaldatavad. Kodus olete kaunis rahutu. Kipute käituma impulsiivselt ja ettearvamatult. Igapäevastest kodustest töödest ei ole te kuigi suures vaimustuses. Ajuti võib teil tekkida õige veidraid mõtteid kodu ümberkorraldamise osas ning te asute otsemaid neid teoks tegema. Kui te oma kavatsusi eelnevalt pereliikmetega rahulikult läbi ei aruta, siis ei tule teie plaanidest midagi head välja. Aga ühiselt asja käsile v&a mp;o tilde;ttes võite korda saata lausa imesid.

Septembri algusest aasta lõpuni jääval ajaperioodil võite kergesti tasakaalust välja minna. Vahel toimite tormakalt ja mõtlematult ning ei löö millegi ees risti ette. Kohati aga kahtlete oma võimetes, norite pisiasjade kallal ja tõmbute teistest eemale. Võib-olla ilmutate mässumeelsust piirangute vastu ning lähete töökaaslaste ja ülemustega riidu. Heitke töökoha vahetamise mõtted peast, kui teil need impulsiivselt tekivad. Parem võtke ennast kokku, puhake ennast korralikult välja ja tegelege millegi meeldivaga, mis vabastab teid seesmisest rahutusest. Ärge jääge koju konutama, vaid võtke rohkem osa seltskondlikust suhtlemisest.

KALJUKITS. Paistate sel aastal silma loomevõime ja edukusega, kui olete kunstnik, muusik, kirjanik, ajakirjanik või õpetaja. Edukas olete ka siis, kui teie töö on otseselt seotud looduskeskkonna või sotsiaalhooldusega ning kui töötate mõnes haiglas, hoolde- või lastekodus, vanglas, kriminaalpolitseis või mingis muus kinnisemas asutuses. Vaim on värske ja teil tekib hulgaliselt originaalseid mõtteid. Leiate paljudele probleemidele huvitavaid lahendusi ning tunnete oma tööst tõelist rõõmu. Saate oma töö eest ka väärilist tasu. Selle üle rõõmustate vist kõige rohkem. Kõik teie tegemised ja mõtted on sel aastal suunatud põhiliselt majandusliku seisu parandamisele ja tuleviku kindlustamisele. Ärge hakake taga ajama hõlptulu Vähemalt sel aastal tuleb teil raha sisse ainult järjekindla visa tööga. Kui puutute mingil moel kokku kinnisvaratehingute, pärandusasjade ja ühisomandiküsimustega, siis olge hästi ettevaatlik ja tähelepanelik, et teil ükski oluline pisiasi kahe silma vahele ei jääks. Soovitatav oleks appi võtta kogenud jurist. Kui teile ootamatult tehakse ahvatlev välisreisi või rahvusvahelise tehingu pakkumine, siis kaaluge hoolega, kas seda ikka on mõistlik vastu võtta.

Suhted pereliikmetega võivad tõsiselt pingestuda, kui te ei tõmba kindlat piiri töö ja koduse elu vahele. Pöörake suuremat tähelepanu kodu korras hoidmisele ning elukaaslase ja laste eest hoolitsemisele. Ärge hoiduge kõrvale seltskondlikust suhtlemisest ning leidke aega mõistlikuks puhkamiseks.

Alates septembrikuust võib teil tekkida rohkem sidemeid välismaalaste ja välisriikidega ning vajadus reisida või minna õppima. Kui töötate või õpite välismaal, siis võib teil tulla kas rahalisi või töösuhetega seotud probleeme. Võtke oma väljaminekud suurema kontrolli alla. Hoiduge mõtlematute kulutuste tegemisest ning ärge laenake kellelegi raha, kui te pole päris kindel, milleks seda vajatakse ja millised on tagatised selle õigeaegseks tagasisaamiseks. Ärge ka ise mõtlematult võlgadesse minge. Dokumendid, raha ja väärtasjad hoidke kindlas kohas, et need teil mingil seletamatul moel kaduma ei läheks.

Detsembri teisel poolel olete vist üsna romantilises meeleolus. Arvatavasti tulevad teil ilusad jõulud ja aastalõpp, mille veedate lähedaste sõprade ja sugulaste seltsis.

VEEVALAJA. Arvatavasti saate sel aastal lahti pikka aega kestnud pessimismist, üksindustundest ja tusatsemisest. Tõenäoliselt teete nii mõnegi tõsise muudatuse oma elus ja töössesuhtumises. Hakkate taas elama aktiivset seltskonnaelu ja sõpradega suhtlema. Saate uusi to redaid sõpru. Väga võimalik, et te liitute sõprade tõukel või millestki muust ajendatuna mõne inimõiguste kaitsmisele ja elukvaliteedi parandamisele suunatud liikumisega. Võib-olla huvitute tööst ametiühingute liinis ja heategevusest.

Rahaasjus kipub teil valitsema suur segadus ja rahaline seis on aasta läbi väga muutlik. Raha võib ettearvamatutest allikatest suurte summadena sisse tulla ja sama ootamatult jälle käest kaduda. Võimalikud on loteriivõidud ja pistelised tulusad rahatehingud. Rutiinsed tööd ja tegemised teile eriti ei istu ja nendega te suurt midagi ka ei teeni. Mõistlik oleks säästud kindlasse kohta kõrvale panna ja võtta väljaminekud range kontrolli alla.

Kevad- ja suvekuudel võib teil mis tahes eluvaldkonnas tulla üksteisest möödarääkimisest ning kuuldu ja nähtu valesti mõistmisest tingitud segadusi. Mõnikord kipute lagema pettekujutlustesse ning võite rängalt eksida inimestes ja olukordades, kuna näete neid just sellistes värvides ja valguses, nagu te neid hetkemeeleolu mõjul näha tahate. Võib-olla on teil sellepärast ka suhted elukaaslasega veidi segased. Võib-olla kujutate endale ette, et partner hoolib teist liiga vähe ja petab teid kellegagi ning te hakkate talle seda ette heitma. Kuid võib-olla leiate järsku, et teie partner on igav inimene ja teil pole temaga õieti millestki rääkida. Ärge kiirustage suhete katkestamisega. Planeediseisud on ülisoodsad igasuguste suhete parandamiseks. Nii et istuge parem maha ning arutage koos partneriga rahulikult ja kainelt kõik tekkinud ebakõlad ja kitsaskohad läbi. Ühiselt leiate kindlasti mingi lahenduse tekkinud pingete kõrvaldamiseks ning mõne aja möödudes näete asja hoopis teises valguses.

Aasta viimase nelja kuu vältel võite otseselt kokku puutuda kinnisvaratehingute ning ühisomandi ja pärandusega seotud asjaajamistega. Tegemist võib tulla ka kindlustuse või maksuametiga. Jälgige, et kõik asjakohase dokumendid oleksid teil korras. Kui töötate arstina, parameedikuna, politseis, kaitseväes, matusebüroos, päästeteenistuses, hooldekodus või maksuametis, siis teete oma tööd kohusetundlikult ja võite pälvida ülemuste tähelepanu ja heakskiidu. Vältige sattumist ohtlikesse paikadesse ja olge ettevaatlik elektririistade käsitsemisel. Tavalisest suurem on füüsiliste vigastuste oht. Mõnel juhul võite muretseda mõne eakama sugulase tervise pärast. Head mõju avaldab teile ja annab energiat igasugune loominguline töö, tegelemine kunsti, muusika ja kirjandusega ning viibimine vabas looduses.

KALAD. Sellel aastal on teile varuks terve rida üllatusi ja ootamatuid sündmusi. Üllatate ka ise paljusid eriskummaliste ideede, ettearvamatu käitumise ja ootamatute muudatustega oma elus. Olete väga aktiivne ja ettevõtlik ning tunduvalt liikuvam ja särtsakam kui tavaliselt. Huvitute kõigest uuest ja lähenete kõigele, millega tegelete, loominguliselt. Teie pea on pidevalt tulvil huvitavaid mõtteid ning te leiate probleemidele tihtipeale väga originaalseid lahendusi. Arvatavasti olete aasta läbi igas töös ja ettevõtmises ning ka karjääripüüdlustes edukas. Võite saada ameti- ja palgakõrgendust ning teile võidakse pakkuda uut, senisest huvitavamat ja tasuvamat töökohta. Eriti häid tulemusi saavutate oma töös ja tegemistes siis, kui olete arst, jurist, poliitik või sportlane. Kui olete töötu, siis leiate endale sel aastal kindlasti midagi sobivat, kui te selleks vaid vähekegi initsiatiivi üles näitate. Ainult lepingute sõlmimise ning suuremate äri- ja rahatehingutega võite kergesti alt minna, kui te ei kasuta kogenud juristi abi, sest te kipute kõiki inimesi liialt usaldama. Olete petturitele üsna kerge saak. Võib-olla osaliselt eksliku ettekujutuse tõttu, et olete hea inimestetundja. Olge ettevaatlik, et te kergekäeliselt ei usaldaks valesid inimesi, kui te ei taha langeda petmiste ja klatšijuttude ohvriks ning sattuda mõnda piinlikku või komplitseeritud olukorda. Jälgige ka seda, et kõik teie ettevõtmised ja tegemised oleksid ranges kooskõlas seadusenõuetega.

Kuni septembrikuuni on teie suhted töökaaslastega täiesti normaalsed. Kuid te võite need kergesti ka ära rikkuda, sest kipute neid liialt õpetama ja pisiasjade pärast nende kallal norima.

Ajavahemikul septembri algusest kuni aasta lõpuni võib tekkida pingeid ka teie isiklikes partnerlussuhetes. Olete liialt enesekeskne ning surute partnerile ja pereliikmetele vägisi peale oma arvamusi ja tahtmisi. Arvate, et ainult teil on kõigele ja kõiges õigus. Võib juhtuda, et hakkate tundma tüdimust, kuna leiate järsku, et teie abielusuhtes puudub see õige sära. Kui nii, siis võtke aktiivselt midagi ette, et see uuesti kirkalt särama panna. Planeediseisud on selleks ülisoodsad. Haarake ka partner sellesse aktsiooni kaasa, kahekesi koos õnnestub see tunduvalt paremini. Ärge ainult mingil juhul võtke pähe suhte katkestamise mõtet. See oleks äärmiselt suur ja rumal viga. Uute romantiliste suhete loomisega olge tagasihoidlikum ja ettevaatlikum. Sellega ei pruugi kaugeltki kõik minna päris nii, nagu te tahate ja esialgu ette kujutate. Tervis võib sel aastal olla veidi muutlik. Kõige tõenäosemad tervisehäired on seotud enda üleväsitamise ja füüsilise ülepingutamisega. Võimalikud on selja- ja liigesevalud. Võib-olla olete tavalisest vastuvõtlikum külmetushaigustele ja allergilisem mõnede ravimite suhtes. Kui midagi tunnete, siis ravige ennast korralikult terveks, muidu võib ka kõige tühisem haigus võtta kroonilise iseloomu.